Ε. Μενεγάκη: 3ήμερο στην Άνδρο με τον Ματέο και τα παιδιά της!

Η γνωστή παρουσιάστρια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το πέρασε με τα τρία παιδιά της τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια, τον Ματέο και τη μητέρα της Ζέτα και τον πατριό της Στέλιο Μισόκαλο, στα Άχλα της Άνδρου.
Πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον δήλωσε στο περιοδικό “OK” ότι είναι ο αγαπημένος προορισμός της Ελένης: “Είναι η ιδανική επιλογή, ο δικός της Παράδεισος, εκεί όπου θα ήθελε κάποια στιγμή να ζήσει μόνιμα, κοντά στη φύση!”

Η Ελένη ήταν ντυμένη casual με γαλότσες και ποδιά, φροντίζοντας προσωπικά για όλες τις δουλειές του σπιτιού. “Στα Άχλα είναι πραγματικά ευτυχισμένη. Είναι απλά η Ελένη, δεν είναι η Μενεγάκη. Όνειρό της κάποια στιγμή είναι να ζήσει μόνιμα σε ένα τέτοιο μέρος. Όσο για τον Μάκη Παντζόπουλο, ξέρει ότι είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της γιατί ταιριάζουν απόλυτα”, αναφέρει η ίδια πηγή.

Την ημέρα εκείνη η παρουσιάστρια είχε γράψει στο twitter της: “Χτες τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πολύ. Αετός, βόλτες στη φύση, στη θάλασσα. Κι εγώ ξεκουράστηκα! Σήμερα οι μεγα΄λοι πίνουμε τα τσιπουράκια μας και τα παιδιά παίζουν έξω! Τίποτα καλύτερο!”


Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό “ΟΚ”

Read More

And More