Ε. Μενεγάκη: Νέες επενδύσεις στην Κάρυστο! Aγόρασε οικόπεδο 20 στρεμμάτων

Ταλέντο στα κτηματομεσιτικά διαθέτει η Ελένη Μενεγάκη , που τον τελευταίο καιρό, οι επενδύσεις που κάνει στον τόπο καταγωγής της μητέρας της, την Κάρυστο ξεπερνούν την πιο τρελή επιχειρηματική φαντασία!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, Πρώτο Θέμα, παρουσιάστρια αγόρασε ένα οικόπεδο έκτασης 20 στρεμμάτων στην παραθαλάσσια περιοχή Μπούρος, στην οποία διαθέτουν σπίτια γνωστοί επιχειρηματίες όπως ο Δρακούλης Φουντουκάκος, ο Γιώργος Μινέττας και η billionaire οικογένεια εξ Αμερικής Καροτσέρη. “ Η τελευταία της αγορά έδειξε τις σαφείς προθέσεις της” αναφέρουν κτηματομεσίτες της Καρύστου και συνεχίζουν..” Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αγοράσει ένα φιλέτο γης που απλώνεται σε μεγάλη έκταση, αφού ξεκινά από την πλαγιά και φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Μάλιστα για το οικόπεδο αυτό βιάστηκε να πάρει ρεύμα, αφού στα άμεσα σχέδια της είναι να χτίσει εκεί μια εξοχική κατοικία, αλλά και να κάνει το πρώτο της επιχειρηματικό της άνοιγμα, φτιάχνοντας στην περιοχή μια δική της μοντέρνα ξενοδοχειακή μονάδα”

/

Οι κάτοικοι της περιοχής που έρχονται σε επαφή μαζί της, γνωρίζουν ότι μια σειρά από μικρές βίλες και πολυτελή μπανγκαλόου που θα φέρουν την υπογραφή του δικού της γούστου και πιθανότατα του έμπειρου Ματέο αποτελούν όνειρο ζωής για εκείνη! Πριν από λίγα χρόνια είχε προχωρήσει και σε άλλη επιχειρηματική κίνηση, αγοράζοντας σε άλλη περιοχή της Καρύστου στους Μύλους, μεγάλη έκταση αντί ιδιαίτερα σεβαστού ποσού. Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει στην στο κέντρο της Καρύστου, πολυκατοικία που έχτισε πριν από λίγα χρόνια, στην οποία διατηρεί κατοικία τη μητέρα της όσο και η ίδια!

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Ελένη αγαπά την Κάρυστο, στην οποία πέρναγε από μικρή τα καλοκαίρια της. Τον τόπο αυτό επέλεξε και η μητέρα της για να ασχοληθεί με τα κοινά, βάζοντας υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος του Δήμου.

Read More

And More