Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Μαζί την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα!

Χαλαρή, ξεκούραστη και ανανεωμένη, η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί με τους φίλους της και τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο στην Αθήνα. Οι δυο τους έχουν αρχίσει και περνούν περισσότερο χρόνο μαζί και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι.

Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” τους απαθανάτισε μαζί σε μια από τις τελευταίες βόλτες που έκαναν πριν την αλλαγή του χρόνου στο εμπορικό κέντρο “Golden Hall”. Με γιορτινή διάθεση και με το χαμόγελο στα χείλη, οι δυο τους έκαναν βόλτες και τις τελευταίες αγορές. “Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου τον άνθρωπο που πάντα ονειρευόταν”, αναφέρει φίλος του ζευγαριού.

Άλλωστε, το ότι η Ελένη είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και ευτυχισμένη φαίνεται και καθημερινά μέσα από την εκπομπή της. Η ίδια καλωσόρισε τους τηλεθεατές την Δευτέρα με τα εξής λόγια: “Καλή χρονιά. Να μας χαίρονται και να μας χαιρόμαστε και να έχουμε πραγματικά μια καλή χρονιά”, ενώ είχε στην πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς, την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου, για να της κάνει ποδαρικό.
Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!” που κυκλοφορεί

Read More

And More