Συνάντηση Μενεγάκη – Μπαρμπαρίγου μετά από δυο χρόνια!

Μια θερμή συνάντηση φαίνεται πως είχαν ανήμερα των Θεοφανείων η Ελένη Μενεγάκη με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Οι δυο γυναίκες που είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην πρωινή εκπομπή της Ελένης, συναντήθηκαν μετά από 2 χρόνια.

Αν και η αποχώρηση της Αργυρώς από την εκπομπή της Ελένης, είχε προκαλέσει πολλά σχόλια, οι δυο γυναίκες ήταν ιδιαίτερα χαλαρές στην τυχαία συνάντηση τους στο ιταλικό εστιατόρια Adamo στο Ψυχικό. Λίγο νωρίτερα, η Ελένη Μενεγάκη είχε πάει σινεμά με τον Ματέο.

“Η Αργυρώ ήταν από νωρίτερα στο μαγαζί μαζί με το σύζυγό της Μανώλη, και μία φίλη τους και έτρωγαν. Γύρω στις 11.00 το βράδυ, μπήκε στο εστιατόριο η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και την υπόλοιπη παρέα τους, που απαρτιζόταν από τον Γιώργο Μαζωνάκη, το Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τη σύζυγό του, Στέλλα, τον επιχειρηματία Χρύσανθο Πάνα και τη σύζυγό του, σχεδιάστρια κοσμημάτων Έλενα Συράκα. Αρχικά δεν είδαν η μία την άλλη, αλλά όταν ο υπεύθυνος του μαγαζιού τους οδήγησε στο διπλανό τραπέζι από αυτό που καθόταν η Αργυρώ, συναντήθηκαν οι ματιές τους και η Ελένη γύρισε γεμάτη ενθουσιασμό πήγε προς την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία την υποδέχτηκε ζεστά”, αναφέρει στο “People”, άνθρωπος που βρισκόταν εκεί.
Ακόμη, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν. Μάλιστα, η Ελένη φώναξε και τον Μάκη Παντζόπουλο για να τον συστήσει στην Αργυρώ, ο οποίος χαμογελώντας της είπε ότι χαίρεται που τη γνωρίζει έπειτα από τόσο καιρό που ακούει την Ελένη να λέει κάθε φορά που τρώει κάτι ότι δεν μοιάζει με της Αργυρώς!

Read More

And More