Ε. Μενεγάκη: ”Αποκλείεται να έχουμε χωρίσει και να σε θέλω;”

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη, εκτός του ότι πρόσφατα ξαναφόρεσε το μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο Γιάννης Λάτσιος, άρχισε πάλι να πετάει υπονοούμενα για τη σχέση της με εκείνον.

Με αφορμή την έρευνα του Γρηγόρη Γκουντάρα, σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισης ενός χωρισμού, το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της, δεν άφησε ατάκα να πέσει κάτω. Χαρακτηριστικά απάντησε στον Γρηγόρη, που της είπε να συντάξει μία λίστα με τα ελαττώματά: ”Ακατάστατος, ασυνεπής”. Εκείνη τη στιγμή ο Γρηγόρης μπερδεύτηκε και είπε ”ασυνεπής στα ερωτικά του καθήκοντα”. Τότε η Ελένη έσπευσε να τον διορθώσει, τονίζοντας: ”Όχι στον έρωτα, δεν είπα αυτό, ασυνεπής γενικά”.

Και συνέχισε: ”Εμείς οι δύο τα ‘χουμε. Πέρασαν δύο χρόνια και χωρίσαμε, γιατί εσύ ήθελες, εγώ δεν ήθελα, αλλά δεν σε έχω ξεπεράσει ακόμα. Αποκλείεται να σε έχω χωρίσει και να σε θέλω ακόμα;”

Όσον αφορά στις λύσεις του προβλήματος της έρευνας, η ίδια παρότρεινε εκείνους που χώρισαν να ξεκινήσουν τις βόλτες με φίλους τους, κάτι που ο Γιάννης Λάτσιος συνηθίζει να κάνει εδώ και έναν χρόνο, με τους κολλητούς του, Αντώνη Κανάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μία ακόμη λύση είναι, όπως ανέφεραν, να πετάξουμε από το σπίτι ό,τι αντικείμενα μας έχει αφήσει, αυτός που έφυγε, ώστε να μην μας τον θυμίζει τίποτα.

Τότε, η παρουσιάστρια είπε: ”Αυτό που έχεις στο μυαλό δεν το σβήνεις. Καλά με τα αντικείμενα, αλλά από το μυαλό πώς σβήνεις πράγματα;”

Τα σχόλια δικά σας…

Read More

And More