Η Ελένη Μενεγάκη και οι επενδύσεις στην Άνδρο!

Η αγάπη της Ελένης Μενεγάκη για την Άνδρο που επισκέπτεται συχνά τον τελευταίο καιρό και η στροφή της προς κάθετι οικολογικό, έχουν φουντώσει τις φήμες που θέλουν την ξανθιά παρουσιάστρια να κάνει επενδύσεις στο νησί.

Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, κυκλοφορεί η φήμη πως η οικοδέσποινα του “Καφέ με την Ελένη” έχει ξεκινήσει τις επενδύσεις στην Άνδρο, προσπαθώντας να επενδύσει τα χρήματα που έχει κερδίσει σε διάφορες επιχειρήσεις ιδίως οικολογικού ενδιαφέροντος, αλλά και σε ακίνητα. “Ακούμε εδώ και πολύ καιρό ότι η Ελένη έχει αγοράσει ένα παλιό αρχοντικό στο δρόμο προς τη Χώρα. Μάλιστα, κάποιοι δίνουν και την πληροφορία ότι πρόκειται για ένα αρχοντικό που βρίσκεται στην είσοδο της Χώρας. Κανένας από τους κατοίκους του νησιού δεν κατάφερε να το επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα. Άλλωστε, δεν θα το μαθαίναμε; Αν είχε κάνει η Μενεγάκη μια τέτοια αγορά δεν θα το ήξεραν στο υποθηκοφυλακείο του νησιού; Ε, εκεί δεν ξέρουν κάτι τέτοιο!”, αναφέρει πηγή στο περιοδικό “People”.
Ταυτόχρονα, ο ίδιος άνθρωπος δήλωσε πως η Ελένη έχει πολλά πράγματα στο μυαλό της, αλλά δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια επένδυση στις εγκαταστάσεις του Μάκη Παντζόπουλου. “Οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει εκεί κατά καιρούς ισχυρίζονται ότι δεν έχει γίνει μέτοχος της επιχείρησης η Ελένη”, είπε και συμπλήρωσε: “Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Παντζόπουλος θέλει να επεκτείνει το συγκρότημα και έχει ήδη πάρει άδεια γι’ αυτό, αλλά εκείνη δεν έχει ανάμειξη στη δική του επιχείρηση και τη βελτίωσή της”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί

Read More

And More