Ε. Μενεγάκη: Όλα όσα αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά!

Ξαφνιάστηκε το πρωί η Ελένη Μενεγάκη, όταν είδε στο πλατό της εκπομπής της τον Νίκο Μουτσινά. Η γνωστή παρουσιάστρια άρχισε να φωνάζει από τη χαρά της και οι αστείες ατάκες τους διαδέχονταν η μία την άλλη.

“Δεν μας είχε έλθει ποτέ 25η Μαρτίου και μας ήλθε σήμερα! Δεν τον είχα δει ποτέ σε αργία, αλήθεια σας το λέω”, είπε στην αρχή, η Ελένη, ενώ όταν ο Μουτσινάς την πλησίασε απευθύνθηκε στον ίδιο και του είπε: “Καλέ… Ούτε όταν ήσουνα εδώ δεν τα έκανες αυτά…”
Τότε, η Ελένη άρχισε να του λέει ότι αδυνάτισε και να τον ρωτά γιατί έγινε αυτό. “Ηλθα να σε διεκδικήσω σήμερα, τελείωσαν τα ψέματα, γι’ αυτό αδυνάτισα”, της είπε εκείνος προκαλλώντας τα γέλια της ξανθιάς παρουσιάστριας.
“Όντως αδυνάτισες”, επέμεινε η Ελένη, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι την περίοδο που είχε χάσει βάρος δεν αισθανόταν καλά. “Εγώ όταν αδυνάτιζα ήταν γιατί δεν ήμουνα καλά”, εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά και συνέχισε να τον ρωτά αν είναι καλά.
Ακόμη, η ίδια του είπε πως τον περίμενε καλεσμένο την Τρίτη. “Εμείς προγραμματίζαμε να σε φέρουμε ως καλεσμένο την Τρίτη. Την Τρίτη θα έλθεις ή όχι;”, τον ρώτησε κι εκείνος αναρωτήθηκε εάν θα το κάνουν αφιέρωμα όπως κάνει συνήθως η Ελένη για τους άλλους καλεσμένους της. “Ακόμη δεν έφυγες και θα σου κάνουμε αφιέρωμα; Άσε, το αφήνουμε για του χρόνου που μπορεί να έχεις κάνει και μεταγραφή”, είπε.

Read More

And More