Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Ρομαντικό τριήμερο στην Άνδρο! Δες φωτογραφίες

Τον έρωτα τους έζησαν μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τη φασαρία της πόλης η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος. Οι δυο τους πέρασαν ένα τριήμερο μαζί στην Άνδρο, ήρθαν πιο κοντά στη φύση και απόλαυσαν τη μαγειρική της γνωστής παρουσιάστριας.

Ο φωτογραφικός φακός του “OK!” τους απαθανάτισε κατά τη διάρκεια του τριημέρου της 25ης Μαρτίου στην Άνδρο. Ο 41χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν ήδη στο νησί των Κυκλάδων πριν από εκείνη, προκειμένου να επιβλέπει τις τεχνικές εργασίες που πραγματοποιούνται στις μονοκατοικίες που χτίζει στην περιοχή Άχλα. Μαζί του βρισκόταν και ο 8χρονος γιος της Ελένης, Άγγελος.

Όσο για την γνωστή παρουσιάστρια, αναχώρησε από το λιμάνι της Ραφήνας στις έξι το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαρτίου μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη της Λάουρα.

Το ζευγάρι κατάφερε να απομονωθεί για λίγο και επέλεξε να μην κάνει κοινές εμφανίσεις στο νησί. Οι δυο τους περπατούσαν αγκαλαισμένοι στις εγκαταστάσεις του γνωστού επιχειρηματία και προσπάθησαν να απολαύσουν τη φύση, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο φακός, ωστόσο, απαθανάτιζε την γνωστή παρουσιάστρια, ανά τακτά διαστήματα να βγαίνει από το σπίτι στον προαύλιο χώρο για να εφοδιαστεί λαχανικά και άλλα απαραίτητα υλικά από έναν αποθηκευτικό χώρο.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!”

Read More

And More