Ε. Μενεγάκη: Η επιστροφή στην Αθήνα και οι αλλαγές στην εκπομπή της!

Πού να το φανταζόταν η Ελένη Μενεγάκη, ότι όταν θα τελείωνε τα μπάνια της στην Άνδρο μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο και θα επέστρεφε στην Αθήνα, θα ερχόταν αντιμέτωπη με τόσες αλλαγές. Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται ότι κλήθηκε να εγκαταλείψει την πρωινή ζώνη και να μεταφερθεί στην μεσημεριανή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Alpha, η Ελένη αντί για “καλημέρα” θα μας λέει “καλησπέρα”, μέσα από την εκπομπή της που θα ξεκινά στη 1 το μεσημέρι. Η γνωστή παρουσιάστρια που για δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια βρισκόταν στην πρωινή ζώνη, φαίνεται πως δέχθηκε την πρόκληση του Alpha, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού μπλοκ συνεχόμενων επιτυχημένων τηλεοπτικών brands.
Η Ελένη, λίγο μετά την επιστροφή της στην Αθήνα, φρόντισε σύμφωνα με το “Hello!” την κορούλα της Λάουρα που είχε μια μικρή αδιαθεσία και όλες τις υπόλοιπες εκκρεμότητες του σπιτιού. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο ταχυδρομείο, την ώρα που πλήρωνε τους λογαριασμούς της. Ενώ, λίγο αργότερα, η ίδια έφυγε για τα γραφεία του καναλιού, όπου ξεκίνησαν οι συσκέψεις για την επόμενη σεζόν.

Από την πρώτη στιγμή, η γνωστή παρουσιάστρια προσπάθησε να ανταποκριθεί στις νέες νάγκες και να συζητήσει τις νέες προτάσεις του σταθμού. Η νέα της εκπομπή την φέρνει αντιμέτωπη με πολλές αλλαγές, τις οποίες η ίδια φαίνεται πως θα προσπαθήσει να προσεγγίσει με το δικό της μοναδικό τρόπο, δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης στη μεσημεριανή ζώνη.
Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει γνωστή η σύνθεση της εκπομπής της και όλοι περιμένουν το νέο προϊόν που ετοιμάζεται να παρουσιάσει ο Alpha.

Εσύ πιστεύεις ότι της ταιριάζει αυτή η ζώνη;

Read More

And More