Ε. Μενεγάκη: Αποκαλύπτει τα μυστικά της νεότητάς της!

Ιδιαίτερα ανανεωμένη και λαμπερή ξεκίνησε την εκπομπή της στον Alpha η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια που ξεκουράστηκε αρκετά το φετινό καλοκαίρι, φαίνεται πως γέμισε μπαταρίες για τη φετινή χρονιά. Ποιο είναι όμως, το μυστικό της νεότητάς και της ομορφιάς της;
Η Ελένη μπορεί το Σάββατο να κλείνει τα 42 της χρόνια, αλλά συνεχίζει να είναι πολύ λαμπερή. Το απλό στυλ, χωρίς υπερβολές, που έχει επιλέξει για τη φετινή εκπομπή της, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της και την κάνει να δείχνει ακόμη πιο όμορφη. Πέρα από το στυλ της, όμως η ίδια φροντίζει και περιποιείται πολύ και το πρόσωπό της.
“Η Ελένη όλο το καλοκαίρι χρησιμοποιούσε αντιηλιακό προσώπου και σώματος με υψηλό δείκτη προστασίας και δεν κυκλοφορούσε ποτέ χωρίς καπέλο. Στη διάρκεια των διακοπών αποφεύγει το μακιγιάζ”, ανέφερε στο “ΟΚ!” άτομο από το κοντινό της περιβάλλον.
Ακόμη, η ίδια πηγή αποκάλυψε: “Φροντίζει να κοιμάται πολλές ώρες καθημερινά. Κάθε εβδομάδα κάνει μανικιούρ και πετικιούρ, ενώ έχει κάνει και θεραπείες ομορφιάς στον κουμπάρο της Αντρέα Φουστάνο. Δεν έχει κάνει ωστόσο κάποια ριζική αλλαγή στο πρόσωπό της”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More