Ε. Μενεγάκη: Οι πασχαλινές διακοπές, πριν την αναμέτρηση με την Ε. Μελέτη!

Οι πασχαλινές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει, αφού η γνωστή παρουσιάστρια θα βρεθεί ξανά ζωντανά στο πλατώ της εκπομπής της την Τρίτη του Πάσχα.
Θέλοντας να ξεκουραστεί, να πάρει δυνάμεις και να γεμίσει τις μπαταρίες της ενόψει της αναμέτρησης της μετά το Πάσχα με την Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη αποφάσισε να κάνει φέτος διακοπές διαρκείας. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια έχει ήδη μαγνητοσκοπήσεις τις τρεις εκπομπές που θα προβληθούν ως και την Μεγάλη Τετάρτη και θα επιστρέψει στα καθήκοντά της την επόμενη Τρίτη.

Ωστόσο, τις Άγιες Μέρες η Ελένη φαίνεται πως θα τις περάσει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα μακριά από το θόρυβο της πόλης. Η γνωστή παρουσιάστρια θα αφιερώσει χρόνο στα παιδιά της, αλλά και στο σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο.
Όσο για τα σχέδιά της για το φετινό Πάσχα; Αν και η ίδια προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην ανακοινώνει τον προορισμό των διακοπών της, για να αποφύγει τα φωτογραφικά φλας, φέτος φαίνεται πως θα περάσει την Ανάσταση και το Πάσχα στην Ελλάδα. Το πιο πιθανό είναι να βρεθεί στην αγαπημένη της Άνδρο με τον σύντροφό και τα παιδιά της, αφού η Ελένη έχει ξετρελαθεί με το συγκεκριμένο νησί.

Πριν φύγει πάντως έχει κλείσει όλες τις εκκρεμότητες και έχει κάνει τις πασχαλινές αγορές για τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ” και το “ΟΚ!” που κυκλοφορούν!

Read More

And More