Σήμερα παρουσιάζεται ο Ματέο! Ο σύντροφος της Ε. Μενεγάκη πάει για θητεία

Πολύ λάμψη από celebrity θα έχει η κατάταξη των νεοσυλλέκτων της ΠΑ στη Τρίπολη. Γιατί θα αναρωτηθείτε. Γιατί την πύλη του κέντρου νεοσυλλέκτων περνά το πρωί ο Ματέο Παντζόπουλος!
Ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη θα ντυθεί τελικά στο χακί και παρόλο που είναι κοντά στα 43 αποφάσισε να τελειώσει με το στρατιωτικό του.
Όπως διαβάζουμε στο Onalert, παρουσιάζεται αύριο Τετάρτη, το πρωί, για ολιγοήμερη θητεία, όπως προβλέπεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE δεν θα ξεπερνά την μία εβδομάδα.

Όπως είχαν αναφέρει, μάλιστα και δημοσιεύματα πριν λίγο καιρό, ο Ματέο την πρώτη φορά πήρε αναβολή από το στρατό, γιατί σπούδαζε. Μετά γιατί ήταν κάτοικος εξωτερικού και όταν επέστρεψε δεν ενημέρωσε την στρατολογία του ώστε να κοπεί η αναβολή και να κάνει τη θητεία του.

Ωστόσο, τώρα αποφάσισε να συμβιβαστεί με το γεγονός και να παρουσιαστεί στην Τρίπολη μαζί με τους άλλους νεοσύλλεκτους. Καλά πληροφορημένη πηγή είχε αναφέρει στο TLIFE: “Ο Ματέο θα πάει τελικά φαντάρος και θα παρουσιαστεί στην Τρίπολη. Λογικά θα κάτσει τις πρώτες 40 μέρες, όπως επιβάλλεται και θα εξαγοράσει την υπόλοιπη θητεία του”.

Τώρα αν θα τον συνοδεύσει και η Ελένη Μενεγάκη μέχρι τη πύλη του στρατοπέδου; Θα το δούμε

Read More

And More