Ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη τραγουδά στην κουζίνα του σπιτιού τους! Video

Σε καλλιτεχνική φλέβα φαίνεται πως εξελίχθηκε ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη, Στέλιος Μισόκαλος, ο οποίος τραγουδά συχνά για την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Με μια κιθάρα στο χέρι ο κ. Μισόκαλος ερμηνεύει μπροστά στην κάμερα του γιου του Θοδωρή, το τραγούδι “Άνεμος” που έγραψε ο ίδιος σε στίχους και μουσική.
Το video ανέβασε ο αδελφός της Ελένης, Θοδωρής Μισόκαλος στο προφίλ του Στο Facebook γράφοντας γεμάτος υπερηφάνεια για τον πατέρα του: “Θα σε πάρει ο ΑΝΕΜΟΣ !!! Κομματάρα ρε Πάτερα!!!”.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το video τραβήχτηκε στην κουζίνα του σπιτιού της Ελένης στα Μελίσσια, όπου μένει μαζί με τους γονείς της, τα παιδιά της και τον σύντροφό της Ματέο.

Το συγκεκριμένο βιντεάκι, μάλιστα, προκάλεσε πλήθος από σχόλια που αναφέρονταν στην όμορφη φωνή του πατριού της Ελένης. Ανάμεσά σε αυτούς που μίλησαν για το video ήταν και ο Γιώργος και η Φαίη από το “Πρωινό mou”, οι οποίοι δεν άφησαν ασχολίαστο και το γεγονός πως η Ελένη μένει στο ίδιο σπίτι τον σύντροφο και τα παιδιά της, αλλά και την μητέρα και τον πατριό της, χαρακτηρίζοντας πως δεν είναι και τόσο εύκολο για ένα ζευγάρι να συμβιώνει με τους γονείς του.

Δες πως σχολίασε το θέμα, η παρέα του “Πρωινό mou”

Read More

And More