Ε. Μελέτη – Ε. Μενεγάκη: Εμφανίστηκαν σήμερα με την ίδια ολόσωμη φόρμα στις εκπομπές τους!

Φορώντας την ίδια ολόσωμη φόρμα εμφανίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στις εκπομπές τους η Ελεονώρα Μελέτη και η Ελένη Μενεγάκη. Οι δυο γνωστές παρουσιάστριες αγνοώντας φυσικά η μια την επιλογή της άλλης, διάλεξαν να φορέσουν ακριβώς το ίδιο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό ρούχο της εταιρείας Danoff, την ίδια μέρα στην εκπομπή τους, προκαλώντας έκπληξη στους τηλεθεατές τους.
Η Ελεονώρα είπε την πρώτη “Καλησπέρα” από την εκπομπή “Μεσημεριανή Μελέτη” και εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας την ολόσωμη λευκή-κόκκινη φόρμα και ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό, ενώ η Ελένη επέλεξε να συνδυάσει την ίδια ακριβώς φόρμα με αξεσουάρ στα χέρια.
Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που δυο κυρίες της τηλεόρασης επιλέγουν να φορέσουν το ίδιο ρούχο, αν και συνήθως οι εταιρείες προσπαθούν να μην δίνουν τα ίδια ρούχα για τις εκπομπές.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE το μπέρδεμα δημιουργήθηκε όταν η στυλίστρια της Μενεγάκη πήρε το συγκεκριμένο ρούχο, από κατάστημα της Κηφισιάς που πουλά ενδύματα της συγκεκριμένης εταιρείας, ενώ η στυλίστρια της Μελέτη πήρε τη φόρμα απευθείας από την εταιρεία.

Η Ελεονώρα πάντως σχολίασε το περιστατικό, λέγοντας πως πρόκειται για ένα πολύ ωραίο ρούχο…

Δες φωτογραφίες:

Ποια πιστεύεις πως το φόρεσε καλύτερα;

Read More

And More