Ε. Μενεγάκη – Κ. Σπυροπούλου: Όλη η αλήθεια για τη φιλία τους!

Αντικείμενο συζητήσεων έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η φιλία της Ελένης Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς έχουμε δει τις δυο παρουσιάστριας να βγαίνουν συχνά μαζί, αλλά και να κάνουν κοινές διακοπές.
Όπως διαβάζουμε στο “Hello!”, η Ελένη μετά από τα τόσα χρόνια καριέρας στο χώρο της ελληνικής showbiz έχει κρατήσει κοντά της μόνο λίγους καλούς φίλους, στους οποίους μιλά για όλα. Η ίδια. πολλές φορές έχει πει “άλλο φίλοι, άλλο κάνουμε παρέα”, πράγμα που εφαρμόζει και στη ζωή της.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες δεν σταματάμε να την βλέπουμε συχνά μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η νεαρή παρουσιάστρια του “Μες στην καλή χαρά” πηγαίνει για pilates και γυμναστική με την Ελένη, κάνουν κοινές βόλτες, ενώ πέρασαν μαζί τις διακοπές στα Άχλα, αλλά και τα Χριστούγεννα στις Μαλδίβες.

Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Ελένης, πάντως, αναφέρουν πως αν και η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει δημόσιο για αυτήν τη φιλία, στηρίζει την Κωνσταντίνα, που έχει δώσει όπως φαίνεται τις “εξετάσεις” της και κέρδισε την Ελένη. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η φιλία έχει γερά θεμέλια.

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More