Ελένη Μενεγάκη: Έξαλλη ξανά με συγκεκριμένο παπαράτσι! Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter!

Είναι γνωστό εδώ και καιρό το πρόβλημα της Ελένης Μενεγάκη με τους παπαράτσι που παραμονεύουν σε κάθε της βήμα για να καταφέρουν να έχουν φωτογραφίες της είτε όταν βρίσκεται έξω για ψώνια ή βόλτες και κυρίως για μια πολυπόθητη φωτογραφία της με μπικίνι!

Πριν 15 μέρες η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε εκνευριστεί με συγκεκριμένο παπαράτσι που την πολιορκούσε στην παραλία στα Άχλα όπου έκανε το μπάνιο της με τα παιδιά της και τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο. Τότε η Ελένη είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, φωτογραφία του παπαράτσι αλλά και της ίδια και του Ματέο.

Σήμερα όπως φαίνεται ενοχλήθηκε ακόμα περισσότερο, αφού ο ίδιος παπαράτσι, όχι μόνο πήγε ξανά για να την φωτογραφίσει στην παραλία, αλλά όπως γράφει στο twitter της, την πλησίασε πάρα πολύ.

Η Ελένη τράβηξε ξανά φωτογραφία τον φωτογράφο και έγραψε με εμφανή τον εκνευρισμό και την ενόχληση που τις προκάλεσε η όλη ιστορία:

Η παρουσιάστρια του ALPHA, ανέβασε πρώτα αυτή τη φωτογραφία, γράφοντας: “Ετσι βγαζει το … Ψωμι του ο Μ.Μ ! Ερχεται στα 3 μετρα και σε βγαζει φωτο!!! Μεσα στα μουτρα σου! “

Για να συνεχίσει ανεβάζοντας και την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας: ” Παρακαλω ολους τους φωτογραφους οπου τον βρισκετε να του ανεβαζετε φωτο του γιατι μας ελεγε σημερα οτι πουλαει πολυ! “

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια ο σύντροφός της προσπάθησε να απομακρύνει τον παπαράτσι ο οποίος είχε πλησιάσει πάρα πολύ το ζευγάρι, χωρίς αποτέλεσμα κάτι που όπως είναι λογικό, την εκνεύρισε πολύ. Αμέσως μετά ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας: “Α! Και να ξερετε κυκλοφορει με μαυρη στολη δυτη!”


Και συνέχισε γράφοντας: “Απο τοσο κοντα δεν χρειαζεσαι την επαγγελματικη μηχανη, βγαζεις και με κινητο . Οπως εγω και ο γιος μου! “


Read More

And More