Mενεγάκη – Ματέο: Μαζί σε σχολική εκδήλωση των παιδιών της!

Η πρώτη επίσημη ”οικογενειακή” εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου με τα παιδιά της, είναι γεγονός. Το περασμένο Σάββατο εμφανίστηκαν στο σχολείο της μικρής Λάουρας , το οποίο έκανε ένα party για το Ηalloween.

”Ήταν λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα, όταν μπήκαν μέσα στη μεγάλη και στολισμένη με αποκριάτικα στολίδια αίθουσα η Ελένη Μενεγάκη με τα τρία παιδιά της και τον Μάκη Παντζοπουλο. Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν περίμενε πως σε μια επίσημη εκδήλωση του σχολείου θα επέλεγε να εμφανιστεί με το νέο της σύντροφο και να συνοδεύουν μαζί τα παιδιά της”, δηλώνει μία από τις μητέρες που βρέθηκαν εκεί στο People.

Kαι συνεχίζει: ”Η Ελένη φαινόταν ήρεμη κι ευτυχισμένη. Μπήκε στην αίθουσα πρώτα εκείνη κρατώντας από το χέρι τα δύο κορίτσια της, τη Λάουρα και τη Βαλέρια, λίγα βήματα πίσω της περπατούσε ο 8χρονος Άγγελος και σχεδόν δίπλα του ο Μάκης Παντζόπουλος. Ήταν και οι δύο τους ντυμένοι casual. Νομίζαμε ότι δεν θα ερχόταν η Ελένη γιατί η γιορτή ξεκίνησε από τις 4.00 το μεσημέρι. Ο Μάκης Παντζόπουλος έδειχνε πολύ ήρεμος και όπως φάνηκε ήξερε πολλούς από τους μπαμπάδες και τις μαμάδες των συμμαθητών και φίλων της Λάουρας. Δεν έμοιαζε να είναι έξω από τα νερά του”.

Λίγο μετά της 20:00 το απόγευμα, αποχώρισαν και επέστραψαν στο σπίτι. ”Είναι πια γεγονός και πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι η Ελένη έχει αποφασίσει πως θέλει να ζήσει άνετα την προσωπική της ζωή και βάζει εκείνη αποκλειστικά τους όρους. η σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο μοιάζει να την καλύπτει απόλυτα και φαίνεται ότι δεν θέλει να κρύβεται. Γι’αυτό άλλωστε καλλιεργεί ζεστασιά στη σχέση του Μάκη και των παιδιών της, γιατί θέλει οι άνθρωποι που αγαπά να είναι καλά μεταξύ τους”, λέει άνθρωπος που τους γνωρίζει.

Read More

And More