Χ. Μενιδιάτης: Τι λέει για Νότη και Πάολα και οι “μπηχτές” στα πρωινά για την κριτική τους!

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Χρήστος Μενιδιάτης μιλά ανοιχτά για την κρίση και τους καλούς πελάτες των νυχτερινών κέντρων που τώρα ζουν με δανεικά, ενώ ρίχνεις και τις “μπηχτές” τους για τη σκληρή κριτική που ασκούν τα πρωινά στα θέματα της επικαιρότητας.
Μιλώντας στο “Πρώτο Θέμα” για τον Νότη Σφακιανάκη και τις δηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή, αποκάλυψε παρόλο που εκείνος δεν είναι υπέρ των ακραίων θέσεων, ξενέρωσε όταν τον είδε από την μια να έχει υποστηρικτική θέση απέναντι στο συγκεκριμένο κόμμα και μετά να βγαίνει στον Μπογδάνο και να λέει “Δεν θα γίνω ποτέ Χρυσή Αυγή”.
Ενώ, για τη θέση ορισμένων ανάμεσά στους οποίους και της Φαίης Σκορδά, που είχε δηλώσει πως δεν θέλει να φιλοξενήσει ξανά στην εκπομπή της δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη είπε: “Με ποιο δικαίωμα βγαίνουν συνάδελφοί σας και λένε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει δική σου εκπομπή και δεν υπάρχει δική σου τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι δημόσιο αγαθό και κανείς δημοσιογράφος δεν έχει το δικαίωμα να κρύψει το παραμικρό από το μάτι και το αφτί του Έλληνα”.
Όσο για τη κριτική που άσκησαν οι πρωινές εκπομπές για την Πάολα και την κόρη της στα μπουζούκια, δήλωσε: “Εμένα ο πατέρας μου με έπαιρνε από τα έξι στα μπουζούκια και χόρευα ζεϊμπέκικο. Έπαθα κάτι;”

Read More

And More