Πίσω στην κορυφή της σελίδας
31.10.2011 | 11:24

Ε. Μερκούρη: “Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων”

Ε. Μερκούρη: “Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Ειρήνη Μερκούρη επιμένει με δηλώσεις της στην “Πρωινή Μελέτη” ότι δεν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, αλλά αντίθετα είναι πολύ κατά. Μίλησε επίσης για τον γάμο που είναι πολύ σοβαρό θέμα για τον καθένα, για τα πέντε παιδιά που θέλει να κάνει, αλλά και για την Άννα Βίσση!
 
Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και είναι κατά: “Δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι πολύ κατά. Κατά της πλαστικής και πιστεύω ότι θα συνεχίσω να είμαι, μέχρι ο Θεός να με κάνει να γεράσω. Είμαι υπέρ της φύσης γενικότερα. Όλοι φοβόμαστε το χρόνο, αλλά όταν πας να παρέμβεις και να κάνεις κάτι στον χρόνο, στο κάνει χειρότερα πιστεύω. Διότι εγώ τώρα, ας πούμε, που δεν έχω στήθος μεγάλο, είναι ανάλογο με το σώμα μου, αν φανώ ένα μήνα μετά με μεγαλύτερο, δεν θα φανεί; Γιατί είναι απαραίτητο να το πει κάποια; Δεν φαίνεται; Δεν θα δώσει και αναφορά κιόλας αν θα το κάνει. Δικό της το πρόβλημα. Αν έκανα στο πρόσωπο, θα έκανα κι αλλού που υστερώ, νομίζω.”

 
Στη συνέχεια μίλησε για τον γάμο: “Δεν έχω τον γάμο σαν αστείο. Είναι πολύ σοβαρό για τον καθένα. Νομίζω ότι κάθε κοπέλα και κάθε άντρας, κάποια στιγμή θέλει στη ζωή του να βρει αυτόν ή αυτή που θέλει και να ακολουθήσει και ο γάμος, γιατί αυτός είναι ο στόχος του κάθε ανθρώπου. Μπορεί όμως δυο άνθρωποι να είναι καλά κι ευτυχισμένοι, χωρίς να παντρευτούν και ποτέ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να παντρευτώ, γιατί έτσι πρέπει. Αν τύχει ένα παιδί κάποια στιγμή ή αν έχω μια σχέση και είμαι καλά, βεβαίως και θα το έκανα. Δεν θα έβγαζα ποτέ ένα παιδί από τη ζωή, για κανέναν λόγο. Θέλω να κάνω πέντε παιδιά, αν θέλει ο Θεός.”
 
Τέλος δήλωσε ότι είναι φαν της Α. Βίσση και την θαυμάζει: “Είμαι φαν της. Είναι αληθινή. Είμαι υπέρ. Ό, τι κι αν με ρωτήσεις για τη Βίσση θα σου πω ότι είμαι υπέρ. Δεν μπορώ να πω κάτι κακό, γιατί δεν νιώθω κάτι κακό. Ό,τι κάνει, είναι πολύ σίγουρη γι’ αυτό και είναι αυτή που είναι. Ήταν ειλικρινές, γλυκό και αθώο.”

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Top 10