Δ. Μερκούρη: Είμαι χαρούμενη που ο Ματέο είναι με την Ελένη!

Πριν από λίγες μέρες η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή “Καφές με την Ελένη” και τα σχόλια δεν άργησαν να έλθουν. Η Δωροθέα Μερκούρη, η πρώην σύντροφος του Ματέο Πατζόπουλου και η Ελένη Μενεγάκη κάθισαν μαζί στο ροζ καναπέ της εκπομπής και τα είπαν.

Η 36χρονη ηθοποιός, λίγο μετά την παρουσία της στο πλατό της Ελένης, μίλησε στο περιοδικό “People” για τη συνάντηση τους, τον Ματέο και το διαζύγιό της..
Μιλώντας αρχικά για την πρόταση της Ελένης να βρεθούν μαζί στην εκπομπή, η ίδια ανέφερε ότι δέχτηκε επειδή θεωρεί την Ελένη πολύ δυνατή γυναίκα. “Η Ελένη επιλέγει όσα θέλει να κάνει στη ζωή της και στηρίζει τις επιλογές της”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Όταν τελείωσα τα γυρίσματα και μου ξαναήρθε η πρόσκληση είπα γιατί να μην το κάνω; Έχω καιρό να έρθω στην Ελλάδα, είχα τελειώσει τα γυρίσματα, αισθανόμουν ωραία και η Ελένη θέλει πολύ να πάω. Δεν σκέφτηκα καθόλου τον Μάκη Παντζόπουλο όταν με κάλεσαν στην εκπομπή”.

Όσον αφορά τα σχόλια για την κοινή παρουσία της πρώην και της νυν στο πλατό της εκπομπής, η Δωροθέα είπε με μια δόση χιούμορ: “Τι πιο ωραίο να δουν την ξανθιά σύντροφο και την μελαχρινή πρώην του Παντζόπουλου; Πλάκα μου κάνεις; Ο Μάκης δεν ασχολείται με τίποτα από όλα αυτά και ασχολούνται όλοι οι άλλοι.”. Ταυτόχρονα, η ίδια ανέφερε πως κάποιοι πίστευαν πως οι δυο τους θα μπορούσαν να μαλλιοτραβηχτούν στο φακό. “Το αστείο είναι ότι κάποια δημοσιογράφος μου είπε πως περίμεναν να μαλλιοτραβηχτούμε! Ποια θα μαλλιοτραβούσε την άλλη;”, ρώτησε η 36χρονη ηθοποιός.
Για τη σχέση της Ελένης και του Ματέο, η Δωροθέα αποκάλυψε πως ρώτησε την γνωστή παρουσιάστρια πως είναι στην προσωπική της ζωή κι εκείνη απάντησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη. “Είμαι πολύ χαρούμενη που ο φίλος μου ο Ματέο είναι καλά με την γυναίκα που έχει επιλέξει να είναι μαζί. Δεν έχει σημασία ποια είναι. Αυτήν τη στιγμή λέγεται Ελένη Μενεγάκη, οπότε είμαι διπλά χαρούμενη γιατί την εκτιμώ.”, τόνισε.
Τέλος, μιλώντας για την εμπειρία της από το διαζύγιό της, η Δωροθέα Μερκούρη αποκάλυψε το εξής: “Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να είσαι σε ένα γάμο με έναν άνθρωπο που δεν ταιριάζεις”.
Διάβασε περιοσσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More