Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.03.2012 | 14:16

E. Mερκούρη: Μπήκε ξανά στο χειρουργείο!

E. Mερκούρη: Μπήκε ξανά στο χειρουργείο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στο νοσοκομείο βρίσκεται εδώ και δέκα μέρες η Ειρήνη Μερκούρη , η οποία πριν λίγες μέρες, μίλησε στην "Πρωινή Μελέτη" για τις ανησυχίες της και για το άγχος της αφού υποβλήθηκε σε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχε στην κοιλιακή χώρα. Σήμερα το πρωί η γνωστή τραγουδίστρια μπήκε ξανά  στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε ο σύντροφος της Γιάννης Τσαγκαράκης ο οποίος δεν λείπει λεπτό από δίπλα της αλλά και οι γιατροί της που είναι καθησυχαστικοί και αισιόδοξοι με την εξέλιξη της υγείας της.
 
Ο σύντροφος της τραγουδίστριας δήλωσε ότι το χειρουργείο ήταν κάτι συνηθισμένο και απλό ενώ υποστήριξε ότι οι γιατροί της είναι αισιόδοξοι και σε λίγες μέρες θα βγεί από το νοσοκομείο. Μιλώντας για το πρόβλημα της τραγουδίστριας ανέφερε: "Η Ειρήνη έχει περάσει πάρα πολλά και ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, όμως έχει αρχίσει να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, αφού και οι γιατροί της είναι καθησυχαστικοί".
 
Παρά το άγχος της Ειρήνης αλλά και της οικογένειας της για τα αποτελέσματα της βιοψίας ο χειρούργος της Μ. Βασίλογλου και ο γυναικολόγος της Α. Μπάντερ μίλησαν στην εκπομπή με μεγάλη αισιοδοξία, υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα της τραγουδίστριας θα ξεπεραστεί.
 
"Η κατάσταση της εξελίσσεται ομάλα, δεν έχει λόγους να ανησυχεί, θεωρώ ότι θα πάνε ολά καλά" τόνισε ο κ. Βασίλογλου. Ενώ ο κ. Μπάντερ πρόσθεσε: "Η κα Μερκούρη θα βγεί σύντομα, δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς πότε γιατί πρέπει να φύγει με απόλυτη ασφάλεια. Το πρόβλημα της ήταν σύνθετο γυναικολογικό και χειρουργικό, αντιμετωπίστηκε με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας."
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10