Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.10.2012 | 13:57

Δημοσίευμα σοκ της εφημερίδας "Il Messaggero": "Ελληνίδες μεταναστεύουν στην Ιταλία για να εκπορνευθούν"

Δημοσίευμα σοκ της εφημερίδας Il Messaggero: Ελληνίδες μεταναστεύουν στην Ιταλία για να εκπορνευθούν
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 "Από την Πάτρα, την Αθήνα, την Ηγουμενίτσα, την Ηπειρο, δύο βήματα από το αλβανικά σύνορα. Η Ελλάδα των αυστηρών μέτρων που έχει επιβάλλει η Ευρώπη, αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της στα πεζοδρόμια, τα οποία εδώ και χρόνια όριζαν συμμορίες που εκμεταλλεύονταν πόρνες από τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, την Ουκρανία και τη Νιγηρία".
 
Με τα λόγια που σοκάρουν η ιταλική εφημερίδα Il Messaggero ξεκινάει το ρεπορτάζ της πρώτης που υποστηρίζει ότι ολοένα περισσότερες Ελληνίδες λογω οικονομικής κρίσης ταξιδεύουν ως την Ιταλία για να γίνουν πόρνες.
 
Πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, άνδρες της ιταλικής αστυνομίας εντόπισαν νεαρές Ελληνίδες να κάνουν πεζοδρόμιο, δεν είναι ομως ακόμα γνωστό, αν οι γυναίκες αυτές δρουν αυτόνομα χωρίς να έχουν διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο, ή αν έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης από εγκληματικές οργανώσεις της Ελλάδας ή ακόμα και της Ρουμανίας που κινούν τα νήματα της πορνείας στην Ιταλία.

 
"Από ό, τι μπορέσαμε να δούμε", λέει ένας δημοτικός αστυνομικός, "αυτά τα κορίτσια έχουν την τάση να είναι πολύ απόμακρα. Προσέχουν να μην εισβάλουν στην "περιοχή" των άλλων ιερόδουλων αλλά προσπαθούν ακόμα κι έτσι να καθιερωθούν στα μονοπάτια της πορνείας στην Ρώμη."

Διάβασε περισσότερα στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10