Αχαΐα: “Πόλεμος” στην Πάτρα μεταξύ ακροδεξιών και μεταναστών!

Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε η Πάτρα με τους ακροδεξιούς και τους μετανάστες να έρχονται σε ανοιχτή σύγκρουση.

Δεκάδες αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα, στο υπο κατάληξη κτίριο Μαραγκόπουλου στην οδό Γούναρη. Μάλιστα λίγο μετά τις 18.00 επεισόδια σημειώθηκαν στην οδό Ηλείας όταν ομάδα αγνώστων προκάλεσε φθορές σε σπίτι που χρησιμοποιείται ως αποθήκη.
Η ομάδα των άγνωστων κουκουλοφόρων πραγματοποιούσε πορεία στην περιοχή και προκάλεσε φθορές στην ισόγεια κατοικία που βρίσκεται στον αριθμό 13 χρησιμοποιώντας πέτρες και ξύλα, ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα κατά ακροδεξιών. Οι μετανάστες απειλούν ότι δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια αν προκληθούν..
Παράλληλα, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ένταση επικράτησε και έξω από το αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στον Άγιο Ανδρέα, στην Οδό Μαιζώνος και Καποδιστρίου. Μετανάστες μαζί με αντιεξουσιαστές παρέμειναν για αρκετή ώρα στο σημείο, φοβούμενοι πιθανή επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν συγκεντρωθεί γύρω στα 100 άτομα, που ήταν οπλισμένα με πέτρες και καδρόνια. Η αστυνομία παρέμεινε σε επιφυλακή για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.
Αξίζει να αναφέρουμε, ότι νωρις το βραδυ της Τεταρτης, κατοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν συγκεντρωση διαμαρτυρίας για την αντιμετωπιση των παράνομων μεταναστων, ενώ επίσης διαμαρτυρία πραγματοποίησαν μελη της Χρυσης Αυγης.

Read More

And More