Michael Jackson: Πέρασαν έξι χρόνια από τον θάνατό του – Τι κάνουν τα παιδιά του σήμερα!

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως πέρασαν έξι χρόνια από τότε που ακούστηκε η τραγική είδηση σε όλο τον πλανήτη, πως ο Μichael Jackson άφησε την τελευταία του πνοή. Οι θαυμαστές του ήταν τόσοι πολλοί που δεν υπήρξε μέρος στον κόσμο που να μην είχε συγκλονιστεί από τον θάνατό του.

Έξι χρόνια μετά, τα τρία παιδιά του βασιλιά της pop, δεν σταματούν να είναι στο προσκήνιο. Τι κάνουν όμως στη ζωή τους, μετά την τόσο μεγάλη απουσία που έχουν βιώσει;

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο μεγάλος του γιος, Prince Jackson, αποφοίτησε από ένα ιδιωτικό λύκειο της California, με άριστα! Φυσικά στην οικογένεια, το γεγονός γιορτάστηκε δεόντως. Η θεία του LaToya Jackson, έγραψε στο twitter μετά την ορκωμοσία “So very proud of @Princemjjjaxon”, “YOU DID! And you did it with Honors!!! #BuckleyClassof2015.”

Η 17χρονη κόρη του Michael, Paris Jackson, φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τις δύσκολες μέρες και είναι ξανά ευτυχισμένη, έχοντας μπει στη ζωή της o ποδοσφαιριστής Chester Castellaw και όλοι μιλούν για ένα ωραίο και δυναμικό ζευγάρι.

Entertainment: Paris, 17, and Chester, 18, cosied up to one another before catching opening night of the play, Spring Awakening, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts

Όσο για τον μικρούλη, Βlanket, εξακολουθεί να έχει στη ζωή του μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων. Όταν ο 13χρονος δεν βρίσκεται στο ιδιωτικό του σχολείο, ασχολείται κυρίως με τις πολεμικές τέχνες και φυσικά ζει υπό την προστασία της μεγάλης οικογένειας του Michael.

All grown up: The 12-year-old looked much more mature as he showed off his martial arts discipline in a black karate gi

Σίγουρα θα ήταν και σήμερα πολύ υπερήφανος για τα παιδιά του…

Read More

And More