H Kate Middleton όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Ποιος έκανε αυτό το έντονο μακιγιάζ στη Δούκισσα;

Έχει ένα στυλ που θα ζήλευαν πολλές. Είναι από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες της Μεγάλης Βρετανίας και όχι μόνο… Πολλοί μάλιστα έχουν πει ότι σε λίγα χρόνια θα φθάσει σε δημοτικότητα την αδικοχαμένη πεθερά της πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Αυτό το έντονο μακιγιάζ που βλέπεις στις φωτογραφίες, η Kate δεν το έκανε ποτέ… Τουλάχιστον σε δημόσια εμφάνισή της. Είναι αποτέλεσμα της τεχνολογίας και συγκεκριμένα ενός virtual makeover

Η Κate Middleton δούκισα του Cambridge, έχει ένα συγκεκριμένο και συντηρητικό θα λέγαμε τρόπο μακιγιάζ από τον οποίο και δεν παρεκκλίνει… Και είναι λογικό… Όταν είσαι πριγκίπισσα και τόσο δημοφιλής, δύσκολα τολμάς μια αλλαγή στο ντύσιμό ή το μακιγιάζ σου… Σήμερα όμως με την βοήθεια της τεχνολογίας, θα την δεις όπως δεν την έχει ξαναδεί..

/

Όπως και πολλές άλλες γυναίκες έτσι και η Kate, υιοθέτησε από μικρή, ένα make up και κόλλησε σε αυτό. Αυτό που δεν τόλμησε να κάνει όμως η ίδια, το έκανε για αυτήν η ομάδα των καταστημάτων M&S ! Έβαλαν τις φωτογραφίες της στο ειδικό πρόγραμμα το beauty counter και της έκαναν θα λέγαμε extreme makeover! Χρησιμοποίησαν έντονο μακιγιάζ σε αρκετές παραλλαγές.

Σε κάποιες φωτογραφίες είναι εντυπωσιακή αλλά σίγουρα χάνει το γνωστό αγαπημένο χαμηλών τόνων look που την έχουμε συνηθίσει… Εσύ πως την προτιμάς;


Read More

And More