Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας Harry στην κορυφή της λίστας των πιο καλοντυμένων

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας Harry βρίσκονται στην κορυφή της διεθνούς λίστας με τους πιο καλοντυμένους που καταρτίζει το περιοδικό Vanity Fair ύστερα από μια χρονιά κατά την οποία τα νεαρά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας συγκέντρωσαν τα βλέμματα της δημοσιότητας.

Η 30χρονη νιόπαντρη δούκισσα του Cambridge, σύζυγος του πρίγκιπα William, θα εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού. Σύμφωνα με το περιοδικό, ο πρίγκιπας Κάρολος ξόδεψε περίπου 55.000 δολάρια σε επώνυμα ρούχα για την νέα του νύφη αλλά Middleton αρνήθηκε να δεχτεί τις υπηρεσίες ενός βασιλικού ενδυματολόγου. Αντίθετα, προτίμησε να επιλέγει εκείνη το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας της αγοράζοντας ρούχα από σχεδιαστές μόδας όπως ο Alexander McQueen ή από μεγάλα καταστήματα όπως το Topshop. Ο σύζυγός της, πάντως, δεν βρίσκεται στην λίστα.

Στην κατηγορία των πιο καλοντυμένων ανδρών, ο 27χρονος πρίγκιπας Harry βρίσκεται πρώτος και ακολουθεί ο Tom Brady, αστέρας του αμερικάνικου φούτμπολ, και σύζυγος του τοπ μόντελ Gisele Bundchen. Αμφότεροι εμφανίζονται για πρώτη φορά φέτος στη λίστα.

Ο κατάλογος καταρτίζεται με βάση τις ψήφους περισσότερων από 2.000 επαγγελματιών της βιομηχανίας της μόδας, δημοσιογράφων που ασχολούνται με τη μόδα.

Read More

And More