Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.09.2012 | 14:58

Δικαιώθηκε η K. Middleton! Το δικαστήριο απαγορεύει την αναδημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών στη Γαλλία

Δικαιώθηκε η K. Middleton! Το δικαστήριο απαγορεύει την αναδημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών στη Γαλλία
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Δικαιώθηκε τελικά η Kate Middleton, μετά το σκάνδαλο με τις toplessφωτογραφίες από τις διακοπές της με τον William που έκαναν το γύρο του κόσμου. Το δικαστήριο έβαλε φρένο στην περαιτέρω δημοσίευση τους.
 
Πριν από λίγο, το δικαστήριο του Παρισιού απεφάνθη ότι το γαλλικό περιοδικό “Closer” πρέπει να παραδώσει τις αυθεντικές φωτογραφίες στο πριγκιπικό ζεύγος ενός 24 ωρών.
 
Οι φωτογραφίες που έχουν ήδη δημοσιευτεί εκτός από τη Γαλλία, σε Ιρλανδία και Ιταλία, έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο παλάτι. Ωστόσο, η δικαστική απόφαση αφορά μόνο το γαλλικό περιοδικό που ανήκει στον όμιλο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
 
Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, για κάθε αναδημοσίευση ή διανομή των φωτογραφιών, το περιοδικό “Closer” θα πρέπει να καταβάλει πρόστιμο ύψους 10 χιλιάδων ευρώ.
 
Το ζευγάρι είχε καταθέσει αγωγή σε δικαστήριο του Παρισιού ζητώντας την απαγόρευση της μεταπώλησης ή αναδημοσίευσης των φωτογραφιών λέγοντας ότι περιλαμβάνουν πολύ προσωπικές στιγμές και δεν έχουν καμία θέση στη δημόσια θέα.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 22:13

Top 10