Όλοι στο παλάτι περιμένουν το τηλεφώνημα: Γεννάει η Kate!

Μετράνε τις ώρες στη βασιλική οικογένεια αφού η Δούκισσα του Cambridge και σύζυγος του πρίγκιπα William αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

H Kate Middleton έχει μπει στις μέρες της όπως λέμε και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν έναν ακόμη διαδοχο του βασιλικού θρόνου. Το φύλο του μωρού είναι επτασφράγιστο μυστικό ενώ η Kate αναμένεται να γεννήσει στο νοσοκομείο St Mary του Λονδίνου υπό την επίβλεψη του βασιλικού… γυναικολόγου.


Αυτή που μίλησε όμως για το πόσο ενθουσιασμένη είναι η βασιλική οικογένεια είναι η Camilla, η σύζυγος του πρίγκηπα Κάρολου και ευτυχή για πρώτη φορά παππού. Η Δούκισσα της Κορνουάλης παραβρέθηκε μαζί με τη βασίλισσα και το σύζυγό της σε ένα φεστιβάλ για τον εορτασμό των 60 χρόνων από την ενθρόνιση της Ελισάβετ και αποκάλυψε πως όλο το παλάτι είναι σε επιφυλακή και περιμένουν για το τηλεφώνημα που θα τους ανακοινώνει ότι η Kate γεννάει!

“Ναι, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! Δεν βλέπουμε την ώρα και περιμένουμε για το τηλεφώνημα! ” δήλωσε η Δούκισσα.
Και ο Κάρολος δήλωσε ότι “Δεν θα αργήσει πολύ” αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Kate έχει μπει στην τελική ευθεία για να του χαρίσει το πρώτο του εγγόνι.

Μία από τις πιθανές ημερομηνίες τοκετού της Kate είναι και η σημερινή και όλα τα φώτα είναι στραμένα στο Λονδίνο και το μεγάλο γεγονός! Όπως ορίζει το πρωτόκολλο, ο γραμματέας του πρίγκηπα και της Kate θα ενημερώσει τη βασίλισσα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για τον τοκετό, τη γέννηση και το φύλο του μωρού.


Αυτό το βασιλικό μωρό θα είναι λόγος μεγάλων εορτασμών στη Μεγάλη Βρετανία. Μάλιστα όσα μωράκια γεννηθούν την ίδια μέρα με αυτό της Kate θα πάρουν… προίκα από ένα νόμισμα που φτιάχτηκε ακριβώς για να γιορταστεί το μεγάλο γεγονός!

Read More

And More