Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.05.2012 | 11:19

Μιχαλολιάκος:"Με καταδικάσατε σε πολιτική εξορία - Δεν έρχομαι σήμερα στο Προεδρικό"

Μιχαλολιάκος:Με καταδικάσατε σε πολιτική εξορία - Δεν έρχομαι σήμερα στο Προεδρικό
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αρνήθηκε την πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος για την σημερινή σύσκεψη των αρχηγών. Με ανακοίνωσή του τονίζει μεταξύ άλλων ότι αρνείται να νομιμοποιήσει τον σημερινό εμπαιγμό την περιθωριοποίηση και την περιφρόνηση 440.992 ψηφοφόρων του κόμματός του.

                                 Όλη η ανακοίνωση

Σχετικά με την πρόσκληση, την οποία έλαβα για σύσκεψη με σκοπό τον ορισμό της υπηρεσιακής κυβερνήσεως δηλώνω ότι αρνούμαι να συναινέσω στον εμπαιγμό και την πολιτική ομηρία 440.000 Ελλήνων. 
 
Μόλις χθες, η προεδρία της δημοκρατίας αποφάσισε να με αποκλείσει από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον κ. Παπούλια. Με τον τρόπο αυτό καταδίκασε σε πολιτική εξορία σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες που στήριξαν το κόμμα "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή".
 
Αποκλείστηκα από μία συνάντηση ουσίας, κατά την οποία θα ετίθετο προς συζήτηση η ολοκληρωμένη μας πρόταση για διέξοδο από την κρίση. Μου ζητήθηκε να παραστώ σε μία συνάντηση με σκοπό τον διορισμό υπηρεσιακού πρωθυπουργού που θα φέρει εις πέρας ζητήματα μόνο διαδικαστικά.
 
Σήμερα, που ελήφθη πλέον η τελική απόφαση και η χώρα σύρεται σε νέες εκλογές - εξαιτίας της αλαζονείας των κομματικών αρχηγών, που θέτουν τα μικροπολιτικά οφέλη υπεράνω του εθνικού συμφέροντος - αρνούμαι να νομιμοποιήσω τον εμπαιγμό, την περιθωριοποίηση και την περιφρόνηση των 440.992 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος


Διάβασε τα πάντα για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο Newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10