Ο μικρός Τζέι έβαλε το καλύτερο γκολ! Το συγκινητικό μήνυμα του φίλου του, Γιώργου Σαμαρά

Ο Γιώργος Σαμαράς από το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, όπου προπονείται με τη νέα του ομάδα Αλ-Χιλάλ, ανακοίνωσε πως ο μικρός Τζέι κατέκτησε το βραβείο για το “Καλύτερο Γκολ του Μήνα Ιανουαρίου”. Η ψηφοφορία έγινε με comments στο facebook και στο YouTube.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις για το γκολ

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής απέδειξε για ακόμα μία φορά την αγάπη του προς τον Τζέι φτιάχνοντας το παρακάτω video σε συνεργασία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σκωτίας!

Το γκολ μπήκε κατά τη διάρκεια ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Χάμιλτον και της Σέλτικ (πρώην ομάδα του Γιώργου Σαμαρά). Ο Τζέι αποθεώθηκε σκοράρωντας ένα πέναλτι και όλο το γήπεδο τον αποθέωσε. Η Σέλτικ νίκησε 0-2 τελικά, ενώ η Χάμιλτον στο twitter της έγραψε πως το παιχνίδι έληξε 0-3, καταμετρώντας και το γκολ του 11χρονου.

O διεθνής ποδοσφαιριστής ανέβασε το video με την ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του στο facebook με το παρακάτω μήνυμα:

“Αγαπημένε μου Jay,

Εγώ και εσύ είμαστε το ίδιο τώρα! Πετυχαίνουμε goals! Με μεγάλη χαρά σου ανακοινώνω ότι κέρδισες το goal του μήνα! Τα κατάφερες με επιτυχία και αξίζεις πολλά συγχαρητήρια!

Σου στέλνω την αγάπη μου και θα τα ξαναπούμε σύντομα! #friendship #success #love #goalofthemonth #winner”

Ο διακεκριμένος Έλληνας και στο εξωτερικό, εκτός από κορυφαίος ποδοσφαιριστής και αθλητής πρότυπο εντός γηπέδων αποτελεί role model και εκτός γηπέδων για το κοινωνικό του προφίλ και την ευαισθησία του σε θέματα παιδιών με ειδικές ανάγκες κι όχι μόνο!

Read More

And More