Κριστέλ: Το κορίτσι του Κέβιν Μιραλάς!

Την καρδιά του διάσημου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς φαίνεται πως έχει κλέψει η Κριστέλ, η καλλονή από το Βέλγιο με την οποία είναι τρελά ερωτευμένος. Το ζευγάρι ζει μαζί στην Ελλάδα και ο άσος του ποδοσφαίρου παρουσιάζει στους φίλους του την αρραβωνιαστικιά του, αποκαλώντας την “γυναίκα” του…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” το ζευγάρι φαίνεται πως περνά μια από τις πιο καλές περιόδους της ζωής του απολαμβάνοντας τον ερωτά του. Οι δυο τους ζουν μαζί σε μια πολυτελή μεζονέτα στη Βάρκιζα και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους, κάνοντας ψώνια και βόλτες στην παραλιακή και τη Γλυφάδα. Μόνο τις ώρες που είναι με την ομάδα δεν ανταμώνουν, όμως, όπως έχουν καταλάβει οι συμπαίκτες του, εκείνες τις ώρες μιλούν ασταμάτητα στο κινητό.


Η γοητευτική Κριστέλ!

Παρόλο που ζουν σαν παντερμένοι, προς το παρόν λένε πως δεν σκέφτονται το γάμο, αλλά δεν είναι απίθανό να τους δούμε σε λίγο καιρό να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του.


Το σπίτι στη Βάρκιζα!

Η Κριστέλ είναι Βελγίδα στην καταγωγή, αλλά μεγάλωσε στην πρωτεύουσα της Σαρδηνίας, το Κόλιαρι, όπου διατηρούν επιχειρήσεις οι γονείς και πολλοί συγγενείς της. Ο Μιραλάς την γνώρισε σε διακοπές που έκανε στο Βέλγιο. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο έρωτάς τους και λίγο αργότερα αρραβωνιάστηκαν.

Read More

And More