Oops! H Miranda Kerr κατηγορείται ότι έκανε ρετούς στις φωτογραφίες της για να φαίνεται πιο αδύνατη!

Η Miranda Kerr είναι ένα από τα πιο δημοφιλή top models και Άγγελος της Victoria Secret. Στο instagram έχει τουλάχιστον 2.6 εκατομμύρια followers που την ακολουθούν πιστά ενώ η ίδια φροντίζει να τους ενημερώνει για κάθε κίνησή της μέσα από φωτογραφίες που ανεβάζει.

Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, κι ενώ η Miranda βρισκόταν στην Ιαπωνία έγινε το fashion show της Victoria Secret. Για να δείξει πόσο σκέφτεται τους υπόλοιπους Αγγέλους και πως θα ήθελε να ήταν εκεί, ανέβασε μια photo της από το περσινό show που την δείχνει ανάμεσα στην Doutzen Kroes και την Alessandra Ambrossio. Όμως, στην photo αυτή (την οποία είχε ανεβάσει στην πρωτότυπη μορφή της και πέρυσι τον Νοέμβριο) η μέση της ήταν σχεδόν η μισή από τους άλλους Αγγέλους. Κι έτσι, οι followers ξεσηκώθηκαν και την κατηγόρησαν ότι έκανε ρετούς στις photos!

H διαφορά ανάμεσα στην αριστερή φωτογραφία που ανέβασε φέτος η Miranda Kerr και την ίδια φωτογραφία που είχε ανεβάσει ένα χρόνο πριν είναι εμφανής.

Και πράγματι, η μέση της δείχνει σχεδόν μισή σε σχέση με τις άλλες δύο, ενώ υποτίθεται είναι έτσι λίγους μήνες μετά την γέννηση του παιδιού της.

Μετά, όμως, και το ξέσπασμα των followers της στο instagram και στα υπόλοιπα social media, η ίδια απάντησε: “Βρήκα την φωτογραφία στο internet και την ανέβασα από την Ιαπωνία όπου βρισκόμουν. Δεν είχα ιδέα ότι η φωτογραφία είχε ρετουσαριστεί! Είχα μόνο καλές προθέσεις!”, είπε. Εμείς την πιστεύουμε;

Read More

And More