Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.07.2012 | 20:16

Μ. Παπακωνσταντίνου: «Δεν έχω καθόλου χρήματα, ευτυχώς έχω φίλους»

Μ. Παπακωνσταντίνου: «Δεν έχω καθόλου χρήματα, ευτυχώς έχω φίλους»
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η αγαπημένη και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε σε δημοσιογράφο του "Αχελώος TV" για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και το μέλλον που βλέπει αλλά και πως έχει επηρεάσει την ίδια. 

"Δεν υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης είμαστε στο βούρκο αλλά παραμένει άγνωστο τι θα γίνει από δω και πέρα. Η ενότητα υπό προϋποθέσεις ίσως να είναι η λύση".  Ενώ δεν δίαστσε για την δική της κατάσταση να πει "Δεν είχα ποτέ πολλά χρήματα και τώρα δεν έχω καθόλου, το ζήτημα όμως είναι να μην γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και φτωχοί φτωχότεροι και να μην υπάρξουν άνθρωποι που θα εκμεταλλευτούν την όλη κατάσταση". 

Η Μίρκα ξεκαθάρισε πως δεν της χρωστάει κανείς λεφτά γιατί δεν έπαιζε κάπου αυτό το διάστημα, αν έπαιζε τότε σαφέστατα θα είχε εκκρεμότηες όπως όλοι. Ενώ πιστεύει πως λεφτά έχουν οι εταιρίες απλά εκμεταλεύονται την κρίση και την πτώση των διαφημιστικών και δεν δίνουν. Άλλωστε όπως ξεκαθάρισε " δεν λέω κάτι καινούριο μάλλον θα γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι". 

Δες το βίντεο:
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10