Κ. Μισιχρόνη: Από το νησί πρωταγωνίστρια στην Αμερική!

Η Κατερίνη Μισιχρόνη, η τυφλή από το νησί, τώρα θα πρωταγωνιστήσει στην καινούρια διεθνή ταινία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Βλάνταν Νίκολιτς στην Αμερική!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” η Κατερίνα συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη τον Μάρτιο σε ένα ταξίδι της στη Νέα Υόρκη και τον κέρδισε από την πρώτη στιγμή με το ταλέντο της. Έτσι εκείνος της έδωσε την ευακιρία να υποδυθεί έναν από τους κεντρικούς ρόλους στην ταινία του.

Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη: “Περιμένω να ξεκινήσει η ταινία με πολύ μεγάλη χαρά και ανυπομονησία. Προσπάθησα πολύ για να πάρω τον ρόλο. Πέρασα από πολλά κάστινγκ.” και στη συνέχεια είπε για τον σκηνοθέτη: “Η επαφή μας ήταν εξαιρετική. Όσο πιο πετυχημένος και καλά είναι κάποιος με τον εαυτό του τόσο πιο συμπαθητικός και ευγενής είναι!”

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και πρόκειται για μια σουρεαλιστική κωμωδία καταστάσεων και ανθρώπων που επιφανειακά δείχνουν να μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Η Κατερίνα θα έχει τον κεντρικό ρόλο μαζί με τον Τζέισον Ρόμπερτς.

Read More

And More