K. Μισιχρόνη: Από το “Νησί”, με καριέρα στο… Λος Άντζελες και νέο look!

Την γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της τυφλής λεπρής στη μεγάλη επιτυχία του Mega “Το Νησί” και τώρα κάνει τη δική της καριέρα στο εξωτερικό. Ο λόγος για την Κατερίνα Μισιχρόνη που ζει στο Λος Άντζελες και πρωταγωνιστεί στην ταινία “Chinatown: Τα τρία καταφύγια”.
Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις σπουδές της στο εξωτερικό, η όμορφη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Close up” που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή και μίλησε για όλα.

Διάβασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:
Περισσότερο γνωστή έγινες μέσα από τη σειρά “Το Νησί”. Θα μπορούσε, βέβαια, κάποιος να παρατηρήσει ότι δεν εξαργύρωσες αυτήν την επιτυχία εντός της χώρας. Γιατί στράφηκες στο εξωτερικό;
“Πράγματι έστρεψα το βλέμμα μου προς τα έξω. Πολλοί φίλοι προσπαθούσαν να μου αλλάξουν γνώμη, αλλά ήθελα λίγο χρόνο με τον εαυτό μου, κυρίως για να εκπαιδευτώ πάνω στη δουλειά και να καλύψω τα κενά μου. Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα. Η εμπειρία από το “Νησί”, με έκανε να συνειδητοποιήσω τι δεν ξέρω. Έτσι, αν και είχα τότε προτάσεις και μάλιστα ενδιαφέρουσες, προτίμησα να φύγω και να κάνω αμέτρητα σεμινάρια. Για τρεις μήνες βρέθηκα στο Λος Άντζελες, όπου πρόκειται σύντομα να επιστρέψω”.

Πώς είναι η ζωή σου στο Λος Άντζελες;
“Θα έλεγα ότι σιγά σιγά στήνω μια ζωή εκεί. Έχω υπογράψει μ’ ένα πολύ καλό πρακτορείο και βρήκα ένα εξαιρετικό στούντιο, με μια μαγική καθηγήτρια, με την οποία έκανα καθημερινά μαθήματα και θα συνεχίσω να κάνω, καλύπτοντας έτσι την ανάγκη μου για περαιτέρω εκμάθηση. Την άνοιξη θα λάβω μέρος σε μια ταινία, αμερικανικής παραγωγής, μια μαύρη κωμωδία με εξαιρετικό σενάριο και σκηνοθέτη έναν από τους ανερχόμενους του ανεξάρτητου κινηματογράφου. Κάποια από τα γυρίσματα θα γίνουν και στην Ελλάδα”.
Σου λείπει η Ελλάδα;
“Πάρα πολύ. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και η ψυχή μου είναι εδώ. Αλλά, δυστυχώς, σ’ αυτήν τη φάση η χώρα δεν καλύπτει τις δημιουργικές ανάγκες μου. Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να φύγω βάζοντας η ίδια μία ακόμη πρόκληση στον εαυτό μου. Είναι μια απόφαση που θα τη στηρίξω, γιατί έχω όρεξη γι’ αυτήν τη δουλειά και ποτέ δε θα πάψω να αναζητώ τις συνθήκες που θα με βοηθήσουν να την κάνω όσο καλύτερα μπορώ”.


Πρωταγωνιστείς και στην ταινία “Chinatown: Τα τρία καταφύγια”. Ποια είναι η εμπειρία σου;
“Πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο φιλμ που ελπίζω να το δούμε σύντομα. Σκηνοθετεί η Αλίκη – Δανέζη Κνούτσεν και εμφανίζομαι σε διπλό ρόλο. Υποδύομαι δύο δίδυμες αδερφές, εκ των οποίων η μία μεγαλώνει στην Κύπρο και η άλλη στην Αθήνα, όμως υπό την προστασία της κινεζικής μαφίας. Η ταινία έχει στοιχεία θρίλερ, πολλή δράση και είναι ίσως η πρώτη ελληνική ταινία με πολεμικές τέχνες. Για να αντεπεξέλθω χρειάστηκε να κάνω καθημερινά Κουνγκ Φου, αλλά και χορογραφία με σπαθί. Ένιωθα ότι ήταν απαραίτητο, γιατί στην υποκριτική δεν μπορείς να προχωρήσεις αν δεν αντλήσεις από προσωπικά βιώματα. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι για ‘μένα το στοιχείο της παρατήρησης. Οι ηθοποιοί, νομίζω, πρέπει να παρατηρούν και στη συνέχεια να μεταφέρουν αυτό που είδαν στο σώμα τους”.
Διάβασε όλη τη συνέντευξη της Κατερίνας στο “Close up” Νοεμβρίου που θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου με τον “Αγγελιοφόρο της Κυριακής”!

Read More

And More