Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.03.2012 | 19:30

Μυτιλήνη: Καμπάνα 300.000€ σε νοσοκομείο για τον θάνατο εγκύου γυναίκας!

Μυτιλήνη: Καμπάνα 300.000€ σε νοσοκομείο για τον θάνατο εγκύου γυναίκας!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ακόμα μία καταδίκη-κόλαφος για το νοσοκομείο Μυτιλήνης, ήρθε να προστεθεί σ’ αυτήν που είχε προηγηθεί πριν λίγους μήνες για τον άδικο θάνατο της 26χρονης Στέλλας Αξαρλή. Το δικαστήριο είχε αποφασίσει να αποζημιωθούν οι συγγενείς της με το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα ποσό των 625.000 ευρώ!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Μανώλη Κουμαρά να δικαιωθεί για τον θάνατο της 29χρονης συζύγου του Σουζάνας Τοπούζη – Κουμαρά και του μόλις δύο μηνών εμβρύου που κυοφορούσε. Το Διοικητικό Δικαστήριο καταδίκασε πρωτόδικα το Νοσοκομείο Μυτιλήνης στην καταβολή αποζημίωσης 300.000 ευρώ και 400 ευρώ για κάθε ημέρα επί τρία χρόνια σαν διατροφή προς τον Μανώλη Κουμαρά. Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου.

Σύμφωνα με το lesvosnews.com, στην πρώτη περίπτωση οι γιατροί του Νοσοκομείου Μυτιλήνης δεν διέγνωσαν σωστά ότι η Στέλλα Αξαρλή είχε καρκίνο του μαστού με αποτέλεσμα όταν πλέον πήγε στην Αθήνα για να εξεταστεί να ήταν πλέον πολύ αργά και μετά από λίγες ημέρες να πεθάνει αφού πρώτα πρόλαβε να γεννήσει ένα υγιέστατο σήμερα αγοράκι.

Στην περίπτωση της Σουζάνας Τοπούζη – Κουμαρά, οι γιατροί που την εξέτασαν δεν διέγνωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής της με αποτέλεσμα να χάσει άδικα τη ζωή της και μαζί μ’ αυτήν και το μόλις δύο μηνών έμβρυο το οποίο κυοφορούσε.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10