Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.03.2014 | 18:30

Μητροπολίτης κατά Βαλιανάτου: «Το σινάφι των τοιούτων βγήκε και ζητάει την ψήφο μας»

Μητροπολίτης κατά Βαλιανάτου: «Το σινάφι των τοιούτων βγήκε και ζητάει την ψήφο μας»
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
«Το σινάφι των τοιούτων βγήκε και ζητάει την ψήφο μας». Με αυτή τη φράση που αγγίζει και κατ’ άλλους ξεπερνά τα όρια του ρατσισμού, ο μητροπολίτης Προικονήσου κ. Ιωσήφ, κάλεσε τους πιστούς κατά τη διάρκεια κηρύγματος να… δαμάσουν τους πειρασμούς.

Φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την υποψηφιότητα του κ. Γρηγόρη Βαλιανάτου για τον δήμο της Αθήνας ο μητροπολίτης τάχθηκε κατά των ομοφυλοφίλων σχολιάζοντας τα όσα έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του ο γνωστός εκπρόσωπος του ομοφυλοφιλικού κινήματος στην Ελλάδα.

«Ο κόσμος έχει ξετσιπωθεί εντελώς. Αυτός που έχει λίγη αισχύνη, θεωρείται εξωγήινος» είπε ο μητροπολίτης που παρατήρησε πως «Βγήκε η πομπή στο δρόμο».

«Ο άλλος ζητάει να τον ψηφίσει ο κόσμος προβάλλοντας το ακατονόμαστο πάθος του. Το σινάφι των τοιούτων βγήκε και ζητάει την ψήφο μας. Ψηφίστε μας γιατί έχουμε πάει με τόσους άνδρες ή είμαστε συνοδοί ή είμαστε φορείς του AIDS. Πλήρης ξετσιπωσιά» τόνισε σε υψηλούς τόνους ο κ. Ιωσήφ που διαπίστωσε πως « Γι αυτό χρειάζεται και ο έλεγχος των αισθήσεών μας, για να δαμάσουμε τους εξωτερικούς πειρασμούς».

Διάβασε περισσότερα στο dogma.gr
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 17:16

Top 10