Τ. Μητρόπουλος: Υιοθετεί επίσημα τον γιο της Νένας Χρονοπούλου!

Τον ένιωσε από την πρώτη στιγμή σαν δικό του γιο και τώρα έδειξε την απέραντη αγάπη του για τον μικρό Χρήστο, τον γιο της Νένας Χρονοπούλου και του Γεράσιμου Μαυράκη. Ο λόγος για τον Τάσο Μητρόπουλο που δίνει το επίθετό του στον μικρό πρίγκιπα της Νένας μετά το θάνατο του βιολογικού του πατέρα.
Η κίνηση αυτή συγκίνησε ιδιαίτερα την αγαπημένη του, αφού ο Τάσος Μητρόπουλος, ήταν αυτός που έκανε τον γιο της να πει τα πρώτα του λόγια μετά το σοκ που υπέστη από το θάνατο του πατέρα του.

Μιλώντας στην Espresso, ο δικηγόρος του ζευγαριού Κώστας Παύλου αναφέρθηκε στην απόφαση του ζευγαριού να δώσει στον μικρό το επίθετο του Τάσου Μητρόπουλου και σε λίγες μέρες ο Χρήστος θα λέγεται Μαυράκης – Μητρόπουλος.
“Η κυρία Χρονοπούλου, ύστερα από χρόνια ταλαιπωρίας, κατάφερε να αντεπεξέλθει των δυσκολιών που αντιμετώπισε με την υγεία του μικρού Χρήστου. Σ’ αυτήν την προσπάθεια αρωγός ήταν ο Τάσος Μητρόπουλος. Η αγάπη του για τον Χρήστο θα υπογραμμιστεί με την προσπάθεια που αρχίζει ώστε να υιοθετήσει τον μικρό. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συγκεντρωθούν τα ανάλογα έγγραφα ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας”.

Read More

And More