Pierre Gourdain: Ο εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ντύνεται γαμπρός στα Σφακιά – Όλες οι λεπτομέρειες!

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται τα Χανιά και συγκεκριμένα το γραφικό χωριό Λουτρό στα Σφακιά για το γάμο του εγγονού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Pierre Gourdain. Ο άγνωστος εγγονός του επίτιμου ετοιμάζει το θρησκευτικό του γάμο στο νησί και ένα μεγάλο γλέντι πλάι στο κύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του , ο γάμος θα γίνει στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρουσία σύσσωμης της οικογένειας Μητσοτάκη, και οι καλεσμένοι ανέρχονται περίπου στα 300 άτομα. Μετά θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι με τοπικές σπεσιαλιτέ και ρακί.

Στο TLIFE μίλησε ο ιδιοκτήτης του ενός εστιατορίου, που θα υποδεχτεί τους καλεσμένους μετά τον γάμο, Σταύρος Ανδρουλακάκης: “Η οικογένεια Μητσοτάκη ήθελε να μείνει όλο το χωριό ευχαριστημένο κι έτσι μοίρασε τους καλεσμένους και στις δύο πλευρές του. Από τη μία πλευρά είναι τα δύο εστιατόρια που θα δειπνήσει ο κόσμος κι από την άλλη πλευρά του χωριού θα γίνει το πάρτι σε δύο ακόμη μαγαζιά! Εμείς είμαστε ανάμεσα σε δύο παραλίες.

Το μενού φυσικά θα περιέχει και κρητικά παραδοσιακά εδέσματα! Η οικογένεια είναι πολύ ευγενική. Φυσικά γνωρίζουν την περιοχή… Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο χωριό περισσότερο οι Γάλλοι, το απόγευμα θα έρθουν και οι υπόλοιποι από την οικογένεια της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη. Ο γάμος θα γίνει στις 19:00 κι εμείς τους περιμένουμε περίπου στις 20:30. Η νύφη είναι Γαλλίδα, αφού κι ο Pierre μεγάλωσε εκεί και γνωρίστηκαν!”

Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες, με την μεταφορά των υλικών με δύο φορτηγά τα οποία μεταφέρθηκαν με το ΕΓ/ΟΓ της ΑΝΕΝΔΥΚ στο Λουτρό.

Ο Pierre Gourdain είναι γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Gourdain και θεωρείται ένα από τα μεγάλα μυαλά της οικογένειας καθώς διαθέτει ρητορικές ικανότητες και είναι πολυδιαβασμένος. Ο Pierre έχει σπουδάσει στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Πολιτικών Επιστημών του Παρισιού Sciences Po, από όπου έχουν αποφοιτήσει γνωστοί πολιτικοί και πρώην πρωθυπουργοί της Γαλλίας, ενώ έχει εργαστεί σε µία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στρατηγικών συμβούλων του Παρισιού, την Giacometti Peron Associés ως στέλεχος.
Το 2007 εντάχθηκε στο στενό κοµµατικό επιτελείο του Νικολά Σαρκοζί, αναλαµβάνοντας προεκλογικά τη συγγραφή αρκετών από τους λόγους και τις οµιλίες του τότε υποψηφίου της Κεντροδεξιάς για τα Ηλύσια Πεδία.

Άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον αναφέρουν πως ο Pierre έχει κέρδισε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του πρώην Γάλλου προέδρου και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση καλών σχέσεων μεταξύ του Νικολά Σαρκοζί και του Ελληνα τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραµανλή.

Ο Pierre και έχει ακόμη τρία αδέλφια, μια εκ των οποίων είναι και η Christine Gourdain που είχε κάνει το γάμο της στα Χανιά πριν λίγα χρόνια.

Ο ίδιος πάντως, αν και ακολουθεί μια λαμπρή σταδιοδρομία στο εξωτερικό αγαπά πολύ την Ελλάδα και κυρίως την Κρήτη. Το 2013 είχε βρεθεί σε επίσημο γεύμα με τον παππού του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στη Σκουφά, ενώ συχνά επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More