Μιχάλης Ζαμπίδης: Έτσι είναι το σπίτι του ποαγκόσμιου πρωταθλητή kick boxing!

Στο περιοδικό OK! μίλησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης και έδειξε το καινούριο του σπίτι με τα αγαπημένα του διακοσμητικά αντικείμενα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής εξήγησε τους λόγους που δεν μπορεί να παντρευτεί άμεσα και μίλησε για τον αγώνα με τον Τούρκο boxer που διεκδικεί τον παγκόσμιο τίτλο του Μιχάλη Ζαμπίδη.

/

/

“Θεωρώ ότι το σπίτι είναι η αφετηρία σου κάθε πρωί για να ξεκινάς την μέρα σου αλλά και για όλα όσα έχεις να κάνεις στην ζωή σου . Για μένα το σπίτι μου είναι ησυχαστήριο μου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είναι φιλόξενο, ζεστό και να με ελκύει να περνάω περισσότερο χρόνο εκεί”.

/

“Τα περισσότερα χρόνια μένω μόνος μου. Δεν έχω συζήσει ποτέ με σύντροφο μου. Είμαι παντρεμένος με την προπόνηση η οποία είναι σούπερ απαιτητική γυναίκα. Απαιτεί πολύ χρόνο, ενέργεια και δεν σηκώνει λάθη”.

/

“Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια, μου αρέσει η ενέργεια που εκπέμπουν τα παιδιά. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά, αλλά θεωρώ ότι η ζωή που κάνω τώρα είναι πολύ απαιτητική, επομένως δεν υπάρχει χώρος για να ανοίξω τόσο μεγάλο κεφάλαιο”.

/

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Read More

And More