Μ. Χατζηγιάννης: “Είμαι έτοιμος για γάμο”!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στην τηλεόραση της Κύπρου και την εκπομπή 60 λεπτά για τα επαγγελματικά του σχέδια, την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο του γάμου.

“Είναι μία καλή πιθανότητα αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω εκ του ασφαλούς. Δεν είμαι μόνος μου σε αυτή τη ζωή. Πρέπει να υπάρξει μία συνεργασία σε αυτό το θέμα”, είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά με χαλαρότητα και άνεση και για την προσωπική του ζωή και δεν ενοχλήθηκε ούτε για μία στιγμή όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε εάν ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Μιχάλης πρόσθεσε ότι καταλαβαίνει την αγωνία του κόσμου να μάθει για τα προσωπικά του, αλλά επειδή είναι από την φύση του άνθρωπος που δεν ανοίγεται εύκολα, ούτως ή άλλως θέλει τα προσωπικά του να παραμένουν προσωπικά.
“Είμαι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωή μου. Είμαι πλήρης. Η ιδέα του γάμου έχει ωριμάσει τόσο πολύ μέσα μου που είμαι έτοιμος για γάμο, αρκεί να το αποφασίσει και η άλλη πλευρά. Από εκείνη εξαρτάται”, είπε στο Χρύσανθο Τσουρούλη.

Read More

And More