Το νέο video clip του Μ. Χατζηγιάννη στην Κρήτη!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με αφορμή το νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι ”Μία από τα ίδια”, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό της ANEKORAMA.

Σχετικά λοιπόν, με το γύρισμα, είπε: ”Το γύρισμα κράτησε από τις 6 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Το πλοίο είχε δρομολόγιο στις 9 το βράδυ, οπότε καθώς γυρίζαμε τις τελευταίες σκηνές, τα αυτοκίνητα των επιβατών είχαν ήδη αρχίσει να μπαίνουν κι έπρεπε να μετακινούμαστε για να μην ενοχλούμε ανεβαίνοντας πατώματα, αφού τα διαμερίσματα του γκαράζ γέμιζαν το ένα μετά το άλλο”, ενώ όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια για τη θάλασσα: ”Επειδή λατρεύω τη θάλασσα, ο ήχος της τ’ απόγευμα που ησυχάζει και ο παφλασμός των κυμάτων, μ’ εμπνέουν. Αυτός ο ήχος της θάλασσας και τα ξύλα που καίγονται στο τζάκι, είναι για μένα οι δύο ωραιότεροι φυσικοί ήχοι.

Ο ιδιαίτερος δεσμός του με την Κρήτη

”Είναι αλήθεια ότι έχω εναν ιδιαίτερο δεσμό με την Κρήτη γιατί εκεί πέρασα 10 καλοκαίρια ως παιδί, στην Ελούντα. Η αδερφή της μητέρας μου, μετά την εισβολή στην Κύπρο, μετοίκησε εκεί κι έτσι την περίοδο 1986 με 1995 η μητέρα μου μ’ έστελνε εκεί τα καλοκαίρια. Έχω αναμνήσεις από την Ελούντα και θα ήθελα να την επισκεφθώ ξανά, να ξαναβρώ ίσως τους φίλους μου, τα παιδιά με τα οποία κάναμε σκι και παίζαμε μπάλα όλο το καλοκαίρι.”

Read More

And More