Μ. Χατζηγιάννης: “Δεν παντρεύομαι φέτος την Ζέτα! Ακόμα μικρός είμαι”

Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί μέσα στο 2012, την σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια και τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για τη σχέση τους μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Ο γνωστός ερμηνευτής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Metro Weekend δήλωσε πως δεν σκέφτεται να ανέβει φέτος τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του. “Μπα λέω να το καθυστερήσω λίγο, τουλάχιστον όχι μέσα στο 2012. Ακόμα μικρός είμαι”, ανέφερε.
Ακόμη, ανέφερε ότι ο δεσμός τους έγινε γνωστός, χωρίς δική του πρωτοβουλία. “Δεν εμφανίζομαι σε εκπομπές με κουτσομπολιά και άλλα. Τώρα αν με αναφέρουν, με αναφέρουν με δική τους πρωτοβουλία και χωρίς να έχω κάνει κάτι για αυτό. Ένα πράγμα, όμως, που είχα από την αρχή στην πορεία μου και ελπίζω να κρατήσω ως το τέλος είναι ότι, όσο και αν βάλλομαι ή αν δεχτώ επιθέσεις – και είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις – γιατί δεν προκαλώ και τα μέσα γενικά μου έχουν φερθεί πολύ καλά, δεν μιλάω και δεν απαντάω ονομαστικά για κανέναν”.
Τέλος, μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις δήλωσε το εξής: “Αν μου ζητηθεί να συμμετάσχω ενεργά στην πολιτική σχετικά με τον πολιτισμό θα το κάνω με την καρδία μου, χωρίς προσωπικά οφέλη” και πρόσθεσε: “Σίγουρα είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές από τη Μεταπολίτευση και μετά. Ως Ελλαδίτης έχω μεγάλη αγωνία για τη χώρα μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου η επόμενη μέρα να δώσει μια διακυβέρνηση που να διαχειριστεί τον οικονομικό και κοινωνικό “Γολγοθά” που μας περιμένει τα επόμενα χρόνια”.

Read More

And More