Μ. Χατζηγιάννης – Γ. Ζουγανέλης – Σ. Μπουλάς: Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη πρεμιέρα!

Στην τελική ευθεία για την μεγάλη πρεμιέρα τους στην “Ακτή Πειραιώς” βρίσκονται ο Γιάννης Ζουγνέλης, ο Σάκης Μπουλάς και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην ΑΚΤΗ της οδού Πειραιώς θα δούμε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα που αναμένεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής Αθήνας.
Ο Γιάννης και ο Σάκης συνεργάζονται και φιλοξενούν τον Μιχάλη όχι μόνο με τα τραγούδια και την μουσική του, αλλά και με δυναμική συμμετοχή στα δρώμενα του πιο ανατρεπτικού προγράμματος. Μια μοναδική μουσική παράσταση που διαρκεί τέσσερις ώρες και παντρεύει μουσική, τραγούδι, θεατρικά και πολλά happenings.
Συνεργάζονται: ο Johnny Βαβούρας που εκτός από την rock ‘ n roll παρουσία του συμμετέχει… σε καινούργια κουφώματα, ο Γιώργος Μάγκας με το κλαρίνο και τα κοστούμια του, η Μαρία Διακοπαναγιώτου (κατά κόσμο Τασούλα του Κίτσου), η Βαλάντω Τρύφωνος, η Νικολέτα Τρίκη που θα χορέψει φλαμένγκο και οι ηθοποιοί: Μαρίνα Σαμάρκου, Στεφανία Γκουρνέλλου καθώς και 10μελής ορχήστρα που διευθύνει ο Σόλων Αποστολάκης.
Η ανατρεπτική μουσική παράσταση “Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος” θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και θα αποτελέσει αναμφισβήτητα το σχήμα που θα συζητηθεί την φετινή σεζόν.

Read More

And More