Λιάπης: “Έσφαλα και πρέπει να πληρώσω. Ήθελα να φορτίσω την μπαταρία”, είπε προσπαθώντας να δικαιολογηθεί

Εσφαλα και πρέπει να πληρώσω το τίμημα της απερισκεψίας μου. Ανθρώπινα τα λάθη το ομολογώ. Δεν κυκλοφόρησα ποτέ με πλαστές πινακίδες. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα. Το έκανα για να γεμίσω τις μπαταρίες. Εκανα λάθος, είπε βγαίνοντας από την Τροχαία Αγίας Παρασκευής ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης προκειμένου να οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Τι είπε στον εισαγγελέα
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λιάπης είπε ότι τον Αύγουστο κατέθεσε τις πινακίδες του πολυτελούς τζιπ. Υποστήριξε ότι έχει πληρώσει τέλη και για το 2013. Δεν είναι ότι δεν έχω να φάω. Δεν κάνω τον φτωχό αλλά συνταξιούχος είμαι και όπως και να το κάνουμε το τεκμήριο είναι ένα ποσό…, φέρεται να είπε.

Πρόσθεσε ότι το αυτοκίνητο το είχε σε αποθήκη στο Πόρτο Ραφτη κι επειδή θα φύγει για ταξίδι στην Ασία το έβγαλε για να το κινήσει για να μην μείνει από μπαταρία. Γι’ αυτό το λόγο δεν είχα ούτε το δίπλωμα μαζί, είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα όπως είπε σκόπευε γυρνώντας από το ταξίδι να πάρει πίσω τις πινακίδες.
Όταν τον ρώτησαν γιατί είχε πλαστές πινακίδες είπε: Γιατί είχα βγάλει κάτι πινακίδες. Τι να πω; Πως δεν φταίω; Φταίω! Ήταν η κακιά η ώρα και πρέπει να τιμωρηθώ.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More