Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.03.2011 | 15:44

Χειρόφρενο στα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη!

Χειρόφρενο στα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν την προσεχή Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας. Την απόφαση έλαβαν οι συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών κατά την χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου.

Σύμφωνα με όσα αποφάσισαν, στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης 17 Μαρτίου θα συμμετάσχουν το μετρό, ο Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ), τα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ) και το τραμ.

Τα αστικά λεωφορεία (ΕΘΕΛ) θα κινηθούν κανονικά, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά αποφάσισαν να μην μετάσχουν στην κινητοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες ανέστειλαν την 24ωρη απεργία που είχαν κηρύξει για την περασμένη Τετάρτη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο Λεκανοπέδιο.

Σε κοινή ανακοίνωση που είχαν εκδώσει τα προεδρεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων του μετρό, του Ηλεκτρικού, του τραμ και των τρόλεϊ, ανέφεραν ότι “οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες θα σταθούν με αίσθημα ευθύνης δίπλα στους συμπολίτες και για τον λόγο αυτό αναβάλλουν την εξαγγελθείσα απεργία, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό”.

Την ίδια μέρα 24ωρη απεργία θα γίνει σε όλα τα ΜΜΕ.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10