Σοκάρει η φωτογραφία του μοντέλου της Victoria Secret!

Ο γνωστός οίκος της Victoria Secret, φημίζεται για την επιλογή της, να διαφημίζουν την σειρά της από μαγιώ κι εσώρουχα, μοντέλα με καμπύλες. Όταν όμως, παρουσιάστηκε η τελευταία της σειρά, όλοι οι θεατές έμειναν έκπληκτοι στην εικόνα που αντίκρυσσαν… Κι αυτό γιατί το μοντέλο της Secret, Candice Swanepoel, είχε αδυνατίσει υπερβολικά.

Το 22χρονο μοντέλο φάνηκε ξεκάθαρα, καθώς φωτογραφιζόταν με μαγιώ σε γνωστό ξανοδοχείο του Λος Άντζελες, πως έχει χάσει παραπάνω κιλά από όσο θα έπρεπε. Και όχι μόνο…

Στεκόταν ανάμεσα στις άλλες δύο ”Αγγέλους” της Victoria, Alessandra Ambrosio και Adriana Lima, και τα πόδια της φάνταζαν λεπτά σαν καλαμάκια… Πάντως και τα άλλα δύο μοντέλα, εμφανίστηκαν έντονα αδυνατισμένα και οι διάσημες καμπύλες τους, είχαν σχεδόν εξαφανιστεί.

Ακόμα και η Adriana που πριν από 18 μήνες έφερε στον κόσμο ένα γλυκό κοριτσάκι, δεν είχε ούτε γραμμάριο παραπανήσιο, σύμφωνα με την Daily Mail, που να μαρτυρά την πρόσφατη εγκυμοσύνη της. Παρόλα αυτά, αν και εξίσου λεπτή κι αδυνατισμένη, είχε καλύτερη και περισσότερη υγειή παρουσία από την Candice.

Read More

And More