Η νεαρή χήρα Ροξάνα βιντεοσκοπούσε την κηδεία του Μοδινού

Ήταν ένας δυνατός έρωτας από την πρώτη στιγμή και όπως υποστήριζαν και οι δύο, Τζον Μοδινός και Ροξάνα Τσετάλι αν και τους χώριζε μισός αιώνας υπήρχε πραγματική αγάπη.

Η γαμήλια τελετή γίνεται πρώτη είδηση στα ΜΜΕ της Ιταλίας λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας και φυσικά σχολιάστηκε όσο τίποτε άλλο στην Ελλάδα. Αν και είχαν προγραμματίσει στις 14 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς να γίνει ο θρησκευτικός γάμος, μόλις πέρασαν λίγοι μήνες ο διεθνούς φήμης τενόρος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. «Μας μάτιασαν, μας έχουν φάει, μας ζηλεύουν», δηλώνει η τρίτη σύζυγος του Τζον Μοδινού. Οι άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος αποκάλυψαν ότι η νεαρή σοπράνο ήταν ο φύλακας-άγγελός του αλλά και νοσοκόμα του. Μετά το εγκεφαλικό, τον πήγε διακοπές στην Ερέτρια για να κάνει ασκήσεις μέσα στο νερό ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με το blog των κυριών, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί, ένα δεύτερο εγκεφαλικό στέλνει τον Μοδινό και πάλι στο νοσοκομείο, αλλά με τη βοήθεια της γυναίκας του το ξεπερνάει. Η Ροξάνα είναι συνεχώς στο πλευρό του δίνοντάς του όλη της την αγάπη και την ουσιαστική συμπαράσταση, κάτι που διακρίνεται εύκολα και στις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί. Τα προβλήματα όμως δεν θα ξεπεραστούν και το ζευγάρι δεν θα καταφέρει να υλοποιήσει τα δύο όνειρά του: κοινές εμφανίσεις και ρεσιτάλ, αλλά και ένα παιδί, τον Τζον Μοδινό junior.

Αυτό πάντως που προκάλεσε συζητήσεις είναι ότι η νεαρή σύζυγος του εκλιπόντος βιντεοσκοπούσε την κηδεία του αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Read More

And More