Τηλεοπτική υπερπαραγωγή ο γάμος της Δ. Μοιραράκη! Τι λέει στο ΤLIFE ο σκηνοθέτης

Μια ακριβή τηλεοπτική υπερπαραγωγή θα είναι ο αποψινός γάμος της Δέσποινας Μοιραράκη στο Καβούρι. Η βασίλισσα των χαλιών θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία με τον αγαπημένο της Γιάννη Κοντούλη σε ένα γάμο που θα αφήσει ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Τη σκηνοθεσία του γάμου της έχει αναλάβει ο καλός της φίλος Τάσος Μπιρσιμ. Για όσους δεν τον θυμάστε ήταν ο “μαγός” του μοντάζ και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη. Ο κ. Μπιρσίμ είναι αυτός που είχε σκηνοθετήσει τις νικηφόρες συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ του 1981. Είναι ο πρώτος που χρησιμοποίησε ελικόπτερο για τα πλάνα των συγκεντρώσεων και επινόησε τον γερανό όπου η κάμερα έφτανε στα 100 μέτρα ύψος και είχε χρησιμοποιήσει μέχρι και αερόστατο σε ύψος 250 μέτρων κάνοντας μια απλή συγκέντρωση με παλμό να μοιάζει με λαοθάλασσα.

Ο αγαπημένος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου θα αναλάβει σήμερα τη σκηνοθεσία του γάμου της Μοιραράκη. Οι προετοιμασίες για την κάλυψη έχουν ξεκινήσει και ήδη έχει στηθεί στο Καβούρι η 7 μέτρων εξέδρα για το συνεργείο που θα καλύψει το μυστήριο.

To TLIFE επικοινώνησε με τον Τάσο Μπιρσίμ, ο οποίος ανέφερε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να βγει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα από το γάμο της Μοιραράκη. “Είναι μια προσωπική ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα.”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Είμαστε 25 χρόνια φίλοι με την Δέσποινα. Ξεκινήσαμε την τηλεοπτική της παραγωγή μαζί με το γιο μου στα πρώτα της βήματα“.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η εξέδρα που έχει στηθεί είναι πολύ μεγάλη για να χωρέσει τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους. “Στην τελετή θα είναι γύρω στους 80 καλεσμένους που θα κάθονται σε θέσεις, ενώ οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και όσοι θέλουν να δουν το γάμο θα μπορούν να ανέβουν στην εξέδρα για να τον παρακολουθήσουν”, συμπλήρωσε.

Read More

And More