Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.05.2011 | 12:10

Κρήτη: Μοναχός πέταξε τα ράσα για να παντρευτεί την αγαπημένη του

Κρήτη: Μοναχός πέταξε τα ράσα για να παντρευτεί την αγαπημένη του
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η ιστορία του μοναχού από την Κρήτη θυμίζει το σήριαλ "τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας"! Ο μοναχός τη γνώρισε στην αγορά της πόλης, την ερωτεύτηκε και όταν έμαθε ότι έχει στα σπλάχνα της τον καρπό του έρωτά τους, αποφάσισε να πετάξει τα ράσα, και να "απαρνηθεί" την αγάπη του για την εκκλησία για την αγάπη του προς την καλή του και το παιδί τους!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Νέα Κρήτη, το ειδύλλιο πλέχτηκε κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων του ιερωμένου, στα οποία εντασσόταν η συναλλαγή με κάποια καταστήματα. Σε ένα από τα καταστήματα αυτά γνώρισε την καλή του. Νέα και ωραία η εμπόρισσα, νέος και ωραίος ο ιερωμένος, το να βρεθούν μαζί αποδείχτηκε θέμα χρόνου. Για κάποιο χρονικό διάστημα κανείς από τους δύο δε φανταζόταν ότι η σχέση αυτή θα ευοδωνόταν. Ο ιερωμένος είχε άλλωστε διαλέξει μέχρι τότε ένα άλλο δρόμο.

Είχε διαλέξει δηλαδή, ώσπου...ήρθε το παιδί! Όταν η αγαπημένη του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, εκείνος εμφανίζεται ότι πήρε γρήγορα ίσως την πιο κρίσιμη απόφαση της ζωής του. Αντί να κρύβεται και να λέει ψέματα, αφήνοντας παράλληλα απροστάτευτους μια νέα γυναίκα και το παιδί του, θεώρησε ότι πιο έντιμο είναι να βγάλει τα ράσα και να αλλάξει την ως τότε πορεία της ζωής του. Παντρεύτηκε την κοπέλα, άνοιξαν σπίτι και σήμερα ο πρώην ιερωμένος υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10